Olivia Hansen, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Olivia Hansen

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Norrtälje Hamn—

Norrtälje
Norrtälje Hamn— Norrtälje


Förberedd försäljning

Norrtälje Hamn— Norrtälje

Modern hörnlägenhet i Norrtälje Hamn


Referensnummer
584 907
Boarea
78 kvm
Rum
3,5 rum (2 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Norrtälje Hamn  i norrtälje

Norrtälje Hamn

Här skapas en naturlig förlängning av Norrtäljes stadskärna, där Sjötullstorget binder ihop den gamla stadsdelen med den nya. I de nybyggda kvarteren finner du populära restauranger med fantastiska uteserveringar, torghandel och grönska!


01
Fördelar med området
Bussar Tryggt Barnvänligt Barer Badstrand Båtliv Parker/Grönområden Restauranger Liv i rörelse Hippt
Länkar

02
Omgivning

Här bor du bekvämt med närhet till havet och natur, men samtidigt stads pulsen runt hörnet - bästa av två världar helt enkelt!

Hamnpromenaden är utformat med ett unikt klipplandskap som bidrar till grönska, möjlighet till sitt, häng och spontan lek. Stråket är mycket omtyckt och
tar dig vidare ut till restaurang På Bryggan och Havspiren, Borgmästarholmen och badplats vid Kärleksudden. Dessutom erbjuder Societetsparken tennisbanor, utegym och café.

Länkar

03
Roslagens skärgård

S/S Blidösund, Nord/Sydlinjen och Norra Båtlinjens färjetrafik tar dig ut från Norrtälje hamn till Roslagens vackra skärgård. Utflyktsmålen är bland annat Arholma, Furusund, Sandhamn och Möja.

I Roslagens skärgård finns 13 000 öar att upptäcka! Ett paradis för den som har tillgång till båt eller vill hyra för några dagar. Men också en mängd andra platser att upptäcka, bland annat Gräddö, som har en stor båthamn med plats för cirka 60 båtar. Här finns båtmack, hamndjup på 1,5-8 meter, ångbåtsbrygga och båtvarv. Ett fantastiskt sommarcafé med uteservering på bryggan och utsikt över vackra Norrtäljeviken. Från ångbåtsbrygga och Räfsnäs går passbåtar ut till skärgårdsöarna som Tjockö, Söderöra och populära sjökrogar som anrika Lidö värdshus och Fejan. Två kilometer bort ligger Kapellskär, därifrån går färjetrafiken över till Åland.

Länkar

04
Norrtälje kommun

Kommunen har massvis att erbjuda, exempelvis Grisslehamn som även kan liknas vid ett sommarparadis med bad och övriga aktiviteter vid Ålands hav. GMSS anordnar kurser för segelbåt och olika jolletyper. På närliggande tennisbanor finns en aktiv klubb med utbildningsverksamhet. Varje år genomförs Postrodden med gamla bruksbåtar vilka rors och seglas mellan posthusen i Grisslehamn och Eckerö. En stor folkfest!

Länkar

05
Kommunikation

Vid Sjötullstorget går stadsbussarna förbi som tar dig till Norrtälje busstation som annars ligger på cirka 5 minuters promenad avstånd. Därifrån kan du ta dig till kommunens alla hörn, dessutom finns pendlar bussar mot Stockholm / Uppsala.

Länkar


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Olivia!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.