Björnösund södra 5C

Björnösund södra 5C

Slutpris

2 200 000 kr


Björnösund— Norrtälje

Björnösund södra 5C


Slutpris
2 200 000 kr

Björnösund— Norrtälje

Smakfullt renoverat fritidshus med vackert läge

Drömmer du om en fristad där vacker natur möter smakfull modernitet? Då är detta renoverade fritidshus i Björnösund Södra det perfekta valet för dig!

Välkommen in i detta renoverade fritidshus där varje detalj har omsorgsfullt designats för att skapa en atmosfär av avkoppling och välbefinnande. Med en generös planlösning erbjuder detta hem stora sociala ytor både inne och ute, perfekt för familjemiddagar, grillkvällar eller bara för att njuta av stillheten i naturen. På tomten finns en bastu där du efter en dag full av äventyr kan du koppla av och varva ner i den inbjudande bastun, perfekt för att rensa tankarna och ladda upp inför nästa dag i paradiset.

Huset är omgiven av en vacker naturtomt som ger dig möjligheten att verkligen uppskatta den svenska naturens skönhet. Med skogspromenader, bärplockning och avkopplande stunder vid vattnet blir varje dag en ny äventyrsupplevelse. Med möjligheter till båtliv, fiske och andra utomhusaktiviteter finns det alltid något att upptäcka för hela familjen.

Björnösund är beläget med bekvämt avstånd från Norrtälje15 min och Stockholm 50 min, är detta fritidshus en idealisk plats för både avkoppling och närhet till stadens bekvämligheter. Njut av lugnet på landsbygden samtidigt som du har enkel tillgång till allt det pulserande stadslivet har att erbjuda.

Läs mer om området här: https://www.bjornosund.se/


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
9 530 kr/år
Tomtarea
2 279 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björnösund södra såldes av oss 2024-04-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Björnösund södra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.