Åkerbärsvägen 12D

Åkerbärsvägen 12D

Slutpris

2 195 000 kr


Nya Solbacka— Norrtälje

Åkerbärsvägen 12D


Slutpris
2 195 000 kr

Nya Solbacka— Norrtälje

4:a med balkong i söderläge!

Välkommen till denna fyra i fint skick på våning 2 av 2 med en rymlig balkong i söderläge.
Lägenheten erbjuder två stora sovrum samt ett lite mindre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, rejält badrum som är fullt rustat, ett förråd invändigt samt en klädkammare.

Lägenheten ligger i ett område som heter Solbacka, här har du bra gång- och cykelvägar in till Norrtäljes centrum. Hållplats för SL-buss finns på promenadavstånd. Gillar du vacker natur finns här mycket att utforska och njuta av. Du har det vackra naturreservatet Lindholmen en kort bit ifrån där ni kan promenera i vacker lövskog längs Norrtäljeviken. Området har nära till mataffärer, skolor och förskolor.

Norrtälje stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Fördelen med att bo så här centralt är att du har just nära till allt. Förskola ligger också i direkt närhet till området.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 583 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2022-09-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Åkerbärsvägen såldes av oss 2022-09-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Åkerbärsvägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.