Åkerövägen 4A / Rådmansö - Nyby / Norrtälje

Nybyggt ladhus med kommunalt V/A, äppellund & vedeldad bastu!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
86/15 kvm
Driftkostnad
30 411 kr/år
Totalareal
2 468 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Åkerövägen såldes av oss 2019-08-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Åkerövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Nyby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För den som eftersöker ett boende med det lilla extra, nära naturen i en fantastisk Roslagsmiljö bara 15 minuter från stadskärnan och 50 min från Hötorget, så finns det här sagolika nybyggda ladhuset. Huset är byggt på en sydväst vänd tomt med lösvirke om 86 kvm boarea + 46 kvm biarea med kommunalt vatten/avlopp och stod klart 2015. Här har man satsat på en hög standard med komfort samtidigt har man lyckats fånga en rogivande känsla av att vara ute i naturen. Ladhuset är 18 meter långt och har en takhöjd på 5,15 meter. Huset fördelas på en öppen social yta med kök och matplats för 10-12 personer med braskamin och fin utsikt över äppellund. Tre bra sovrum samt ett loft om 46 kvm. Helkaklat duschrum med wc och tvättdel.

Vacker plan och tillgänglig inhägnad tomt om 2468 m² med sol från morgon till kväll. Sydväst vänd tomt som gränsar till riklig bär-och svampskog. Fin vy över den egna äppellunden och skogen som är din närmsta granne. En plan gräsyta som gjord för lek och spel. Trädgården bjuder på olika sorters fruktträd, sommaräpplen, vinteräpplen, päronträd och körsbär. Underbar och väl tilltagen altan den självklara platsen att umgås på ljumma sommarkvällar. Här går du enkelt in och ut genom husets tre ingångar. Du går bekvämt på trädäcket och de stenlagda plattorna som går runt hela huset. På tomten finns också en fin eldstad med rejäla bänkar, där kan du både grilla och värma dig i kvällssolen.

Fastigheten erbjuder plats för den stora familjen eller vänner på besök och lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Närmast huset ligger den vedeldade bastun med gäststuga och vidare på tomten finns snickarbod och vedbod.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp, badstränder och båtbryggor. Här har du nära till flera fina badställen, annars finner du omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2 km) med simskola och fantastisk kvällssol. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Alldeles utanför huset stannar SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar, området har mycket att erbjuda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.