Billborgsgatan 12, 3tr

Billborgsgatan 12, 3tr

Slutpris

2 350 000 kr


Central Norrtälje— Norrtälje

Billborgsgatan 12, 3tr


Slutpris
2 350 000 kr

Central Norrtälje— Norrtälje

Lägenheten med fantastiska detaljer från förr med oslagbart centrumläge!

Pass på! Ta chansen att förvärva en hemtrevlig bostad i oslagbart centrum läge med fina detaljer från förr. Här bor du kompromisslöst mitt i Norrtäljes stadskärna.

På Billborgsgatan 12 tre trapper upp möts du av en hemtrevlig 2:a om 60m² med generösa ytor och vackra fina detaljer från förr. Bostaden är genomgående stilfull och välskött. Innanför dörren möts du av en välkomnade hall med hatthylla och hängare för ytterkläder. Vidare så leds du av en trevlig passage som naturligt binder ihop samtliga rum i bostaden, här finns det plats för skrivbord samt en klädkammare i anslutning. Charmigt kök i ljusa färger med matplats, mycket fina och välbevarade detaljer som möter moderna lösningar. Gediget sovrum med rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med trevlig duschhörna och förberett för tvättmaskin. Stort och luftigt vardagsrum med klassiskt ekparkettgolv och den mysig balkongen i anslutning, Balkongen är om ca 3,5m² i soligt sydvästläge med utsikt över den lugna innergården, här kan man avnjuta solen en bra stund från morgon till eftermiddag. Låg avgift om 2 391 kr/mån med bra fördelar. Hiss i huset till bostaden samt källarplanet där ett eget källarförråd ingår, föreningens tvättstuga, torkrum, gym, snickeri samt cykelrum med utgång mot parkeringen. Föreningsparkering nås bekvämt via källaren.

Brf Norrgården: Omtyckt och välskött förening genom flera decennium. Flertalet bra renoveringar gjorda genomåren som återfinns i årsredovisningen(se bilaga). Ett axplock av dessa är stambyte av kall-och varmvattenstammarna 2000, Lyftkedjor till hissarna 2017/19, nysa säkerhetsdörrar 2010, 2003 installation av fiber etc. Bra med intäkter via uthyrningslokaler och parkering in till föreningens kassa. Egen föreningslokal vid namn Kajutan går att hyra för en låg avgift på källarplan. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2020/21): 3 660 kr.

Att bo mitt i Norrtäljes stadskärna ger många fördelar oavsett ålder eller intresse, med gångavstånd till rikligt och välsorterat utbud av allmänservice bor du kompromisslöst. En trevlig promenad bort ligger Norrtäljes fina socitetspark och hamn, här erbjuds vacker natur och fina promenad fram till Kärleksudden eller Borgmästarholmen för en dag i solen eller bad.

Efter 15 minuters promenad når du Sportcentrum med stora friidrottsplaner, isrink både inne och ute, Friskis & svettis samt flera fotbollsplaner. En trevlig promenad bort ligger kärleksudden badplats och restaurang. På cykelavstånd finns vacker natur och välordnade springspår både vid campus och fågelsångens elljusspår. Stormarknader nås på 10 minuters promenad vid Flygfältets Handelsområde med allmänservice med populär ICA Flygfyren, gym, apotek m.m. Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, 10 min lugn promenad till bussen, sedan resa i dubbeldäckarna med WIF fram till hållplats Danderyds sjukhus på ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående på ca 5 minuters bilfärd. Stormarknader på Knutby torg nås på bilfärd om ca 10 minuter med flertalet storbutiker, allmän service och populära Padel Center. Gångavstånd till Norrtälje seglarsällskap för den båtintresserade.

Kommunen har för övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en Kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde enligt överenskommelse.

Så ta chansen innan någon annan gör det, hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
2 391 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-04-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Billborgsgatan såldes av oss 2022-04-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Billborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.