Björnösund norra 21D

Björnösund norra 21D

Slutpris

1 871 500 kr


Björnösund— Norrtälje

Björnösund norra 21D


Slutpris
1 871 500 kr

Björnösund— Norrtälje

Välskött vinterbonat fritidshus med sol hela dagen, 250 m från havet & båtplats

Välkommen till Björnösund norra 21 D, ett välskött vinterbonat fritidshus i populära Björnösund, som kan nyttjas året runt. Stor och solig sydväst vänd natur-och trädgårdstomt om 3081 kvm med plan gräsyta och sol från morgon till kväll. På den inglasade verandan gör kvällssolen sig påmind. Huvudhuset om 77 kvm rymmer 3 bra sovrum, kök med vedspis och matplats för 4-6 personer i vackert burspråk, ett stort vardagsrum med Roslagsspis och vackert trägolv, kaklat duschrum med wc och tvättmaskin. Bara 250 meter från huset finns båtplats som ingår i fastigheten, perfekt badbrygga för morgon och kvällsdopp varma sommardagar. På gångavstånd 600 meter bort ligger fin barnvänlig badstrand i Hattsundet, fotbollsplan, boulebana och gemensamt midsommarfirande med dans, sång och lekar.

Huset står på en rogivande och stor trädgårdstomt med en vacker häck som skyddar mot insyn. Tillgänglig trädgård med många fina uteplatser och perenner som Ölandstok, smultron, vitsippor, vinbär, blåbär och lingon. Vidare på tomten finns förråd, gästrum, vedbod och carport. I området 5,6 kilometer bort finns året runt öppen matbutik, pizzeria, bensinstation och SL-buss som tar dig in till Norrtälje. Fastigheten lämpar sig väl för barn, perfekt beläget i Björnösunds hjärta. En timme från Stockholm och 15 minuter in till Norrtälje.

Missa inte samfällighetens hemsida www.bjornosund.se

Varmt välkommen till Björnösund norra!


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
15 735 kr/år
Tomtarea
3 081 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björnösund Norra såldes av oss 2020-04-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Björnösund Norra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.