Björnösund norra 31B

Björnösund norra 31B

Slutpris

3 850 000 kr


Björnösund— Norrtälje

Björnösund norra 31B


Slutpris
3 850 000 kr

Björnösund— Norrtälje

Välskött och bra planerat

Varmt välkommen till Björnösund norra 31B och detta väl omhändertagna och praktiska hus som är byggt 2009. Här välkomnas du av ett hus med mycket bra planlösning, där du har stora ytor som lämpar sig perfekt för middagar och umgänge med dina nära och kära. Intill huset finns stor vidbyggd altan där du kan njuta av solen en stor del av dagen och långt in på kvällen. Härifrån har du dessutom en viss glimt över viken nedanför.
Huset har fyra sovrum samt två allrum, här finns plats för alla i familjen. Praktiska förvaringsmöjligheter samt ett fullt maskinellt utrustat kök med braskamin centralt placerad.
På fastigheten finns även gediget gästhus som är perfekt för dig med tonårsbarn och övernattande gäster. Utöver det finns även bastustuga med relax och förvaring. Trädgården är uppvuxen och lummig och här finns också en härlig uteplats med kök och grill under en pergola som ger tillfälle till många sköna grillkvällar.
Huset passar utmärkt som ett fritidshus eller ett permanentboende.

Det bästa med den här fastigheten är:
• Läget
• Planlösningen
• Gäststuga
• Bastu
• Utsikt
• Gångavstånd till badplats och brygga med möjlighet till båtplats
• Hög standard och välskött

Från huset är det gångväg till både badstrand och brygga där du har möjlighet att ansöka om en båtplats till en separat kostnad.
Björnösund är ett mycket fint och trevligt fritidshusområde som sköts exemplariskt.
Här har man gemensamma båthamnar, badplatser och även fotbollsplan för att nämna några saker. Varje år anordnas här ett trevligt och mycket uppskattat midsommarfirande. För att läsa mer om området besök samfällighetens hemsida: https://www.bjornosund.se/.
En härlig och lugn plats omgärdad av skogar och vacker skärgårdsmiljö.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
112 kvm
Driftkostnad
27 834 kr/år
Tomtarea
1 971 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Björnösund norra såldes av oss 2024-03-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Björnösund norra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.