Björnviksvägen 1 / Baltora / Norrtälje

Hus på magiskt läge, bara några hundra meter från vattnet och med hög standard!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
70 kvm
Driftkostnad
35 510 kr/år
Tomtarea
2 256 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnviksvägen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Björnviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Baltora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På magiskt läge med glimt över vattnet finner du detta väl omhändertagna hus med åretrunt standard. Här har du allt du behöver för att sätta guldkant på tillvaron, endast en timmes bilfärd ifrån Stockholm. Huset är välplanerat och du möts av ett kök med öppen planlösning in mot vardagsrummet där taket dessutom är öppet till nock. Centralt placerad finns gedigen täljstenskamin som bidrar till både värme och mysfaktor. Wc samt separat rum med dusch och tvättmöjligheter. Kommunalt vatten och avlopp är indraget i huset. Två gedigna sovrum var av det ena är helt nytt och från det rummet har du utgång till egen balkong där du kan njuta av solen och den vackra utsikten.
På tomten finns bastu med intilliggande dusch och wc. I anslutning till detta finns gästrum. Bredvid bastuhuset ligger gästhuset och dessa två flätas samman med en gemensam altan.

Uppvuxen och fin tomt om hela 2 256 kvm som ligger på höjden med härlig utsikt och gröna plana ytor som lämpar sig bra för lek och spel.

Området är välorganiserat och en kort promenad från huset finns den mysiga badstranden samt även bryggor där möjlighet till båtplats finns. SL buss går till området. Mataffärer finns både i Vreta samt Spillersboda. Omgivningarna bjuder på vacker natur, fantastiska gång och cykelvägar. Här har du massor att upptäcka, Rådmansö bageri, varför inte ta en dagskryssning med en av de stora båtarna över till Åland. Det här huset vill du inte missa. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Baltora

Baltora är beläget på Rådmansö i Roslagens skärgård. Området har blandad bebyggelse mellan fritidshus och permanentboenden.

Bad, båt och fiske

Här är det lätt att aktivera sig. Området erbjuder både badstrand, småbåtshamn och insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge.

Läge

Via Hattsundet når man Roslagens vackra skärgård med båt. Handel finns inom 4 km i Spillersboda och Vreta. Centrala Norrtälje nås på 10 minuter med bil.

Roslagens skärgård

I Roslagens skärgård finns 13 000 öar att upptäcka! Ett paradis för den som har tillgång till båt eller vill hyra för några dagar.

Mer info

Baltora tomtsamfällighet har en hemsida med information där det finns mycket information. Är du intresserad av detta område rekommenderar vi dig varmt att gå in och läsa mer www.baltora.se.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.