Boda strandväg 228 / Gubboda / Norrtälje

Välskött sydväst naturtomt i attraktiva Gubboda med kvällssol, gäststuga & morgondopp runt knuten!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
18 124 kr/år
Tomtarea
2 269 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Boda Strandväg såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Boda Strandväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gubboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket fin och högt belägen, sydväst vänd naturtomt om 2 269 kvm att nyttja året om med insynsskyddat läge, kvällssol på altan och morgondopp runt husknuten! Fastigheten är belägen endast ca 1 mil från Norrtälje och 7,5 mil från Stockholms tullar, i attraktiva och pittoreska Gubboda som omges av vackra gårdar, grusvägar, får, hästar, öppna fält och en fantastisk skärgård.

Ett väl omhändertaget vinterbonat fritidshus som passar likväl för den som vill bo permanent som för sommargästen. Huvudhuset byggdes 1992 med loft om totalt 68 kvm (55 kvm boa + 13 kvm bia) fördelas på en stor och härlig altan i sydväst under tak med strålande kvällssol, öppna sociala ytor med öppet tak upp till nock 4,40 m takhöjd, vardagsrum med braskamin, lantligt kök med matplats för 4-6 personer, två sovrum + ordentligt sovloft och duschrum med wc samt tvättmaskin. Intill huset finns ett förråd och vidare på tomten finns ytterligare ett förråd för trädgårdsredskap.

Fastigheten erbjuder plats för både familjen och vänner på besök som bor fint i vinterbonad gäststuga Ängsö som byggdes 2005 om 31 kvm med 2 rok, vardagsrum med öppet tak upp till nock 3,30 m takhöjd, eget kök, egen dusch samt wc och altan om 11 kvm under tak med fin kvällssol. Lättskött och vacker naturtomt med fin utsikt över öppet fält, som fint inramas av berg och rofylld skog.

Badrocksavstånd 200 meter till närmsta svalkande morgondopp i mycket privat badsjö. För inte att glömma en mycket fin skridsko sjö vintertid.

Populära Marholmen finns bara två kilometer från huset med fina badstränder, bryggor, löparspår, tennisbana, minigolf, spa anläggning, hotell, restaurang och mycket mer. En storfavorit för både vuxna och barn. Se länk https://www.marholmen.se/

Möjlighet till skyddad båtplats med Y-bommar och parkering 1 kilometer från huset. Här finns en fantastisk skärgård att upptäcka, ett rikt skärgårdsliv med många bad-öar, sjökrogar och naturreservat i direkt närhet.
Omtyckta Spillersobda badet ligger ca 3,5 kilometer bort med simskola. Cykelavstånd på fin grusväg längst med vattnet till året runt öppen lanthandel och båtmack i Spillersboda ca 3 kilometer och året runt öppen matbutik vid Vreta handel 5 kilometer bort.

SL-buss stannar ca två kilometer bort vid Marholmens vägskäl. Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge ut till E18, bara en timme från centrala Stockholm. Ett naturskönt och lugnt område i marin skärgårdsmiljö med fina skogspromenader i bär- och svamprik skog.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.