Brandvaktsvägen 43 / Björnö / Norrtälje

Nybyggd 1 ½ plansvilla på högt belägen hörntomt i vackra Björnö!

Slutpris
3 445 000 kr
Boarea
97 kvm
Driftkostnad
39 641 kr/år
Totalareal
745 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Brandvaktsvägen såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Brandvaktsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Björnö! Ett fint nybyggt bostadsområde som är naturskönt beläget mellan Kvisthamraviken och sjön Limmaren straxt söder om Norrtälje. Här finns ett unikt tillfälle för den lilla familjen att flytta in i en nybyggd villa om 97 kvm på ett plan. Oinredd isolerad övervåning ger möjligheter att öka boytan när familjen växer till ca 155 kvm där allt är förberett att börja bygga.

Entréplanet har genomgående ekparkettgolv och ljust mönstrade väggtapeter. Rymlig entréhall med furutrappa som leder upp till den isolerade oinredda övervåningen. Stilrent kök med vit skåpinredning. Rymlig matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från köket når man den stora trädäckade altanen i soligt söderläge med utsikt över området. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till trädgården. Ett stort sovrum med fyra garderober samt ett mindre sovrum. Rymligt badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet i ljusa färger samt en praktisk tvättstuga.

Huset är beläget på en något högre placerad hörntomt i fina, barnvänliga och populära Björnö där en förskola är på gång i området. Här växer ett område med fina villor fram och det är inte för inte som man förstår att folk trivs bra här. Gräsytor och skogsområden samt lekplats i området. Närhet till skola/förskola och trevlig cykelväg ner till Norrtäljes stadskärna.

På vintertid är det full fart i Kvisthamrabacken för dom som gillar skidåkning som bara är gångavstånd från fastigheten.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.