Briggvägen 2

Briggvägen 2


Båtsviken— Norrtälje

Briggvägen 2Båtsviken— Norrtälje

Välkommen till ett av Båtsvikens bästa lägen!

Välkommen till din egen bit av paradiset vid Båtsviken! Denna idylliska plats erbjuder en magnifik utsikt över det glittrande havet, vidsträckta ängar och majestätiska ekar, allt i perfekt harmoni. Med kommunalt vatten och avlopp och fiber är bekvämligheten här en given fördel för din livsstil.
Denna bostad lockar med en smart planlösning som rymmer tre rymliga sovrum, ett separat kök och ett stort allrum med imponerande fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en oslagbar utsikt över omgivningen. Det generösa allrummet blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner, där stora fönster skapar en ljus och inbjudande atmosfär samtidigt som de ger dig möjlighet att njuta av den spektakulära utsikten. Utgången till altanen gör att du kan förlänga ditt boende utomhus och njuta av frisk luft och vackra solnedgångar.

Brevik erbjuder vackra naturomgivningar och en fantastisk skärgård precis utanför. Den här fastigheten har del i områdets gemensamhetsanläggningar vilka är, föreningshus, uthyrningshus, bryggor med båtplats, sjöbodar, bastu, tennisbana, boulebanor och fotbollsplan. För att läsa mer om den här fantastiska samfälligheten besök https://batsviken.se/. Gillar du att bada och inte vill ta båten ut till någon vacker klippa finns här badstege från varje flytbrygga under sommarsäsongen. För små barn finns en sandstrand nedanför midsommarängen i slutet av Breviks sjöväg.
Till Brevik tar du dig enkelt med bil via E18. Från Stockholm är det ca 1h bilväg. Buss 631 går till området. Mataffär finns i Gräddö samt på vägen ut vid Vreta-Handel. I Södersvik finns det populära bageriet, Rådmansö bageri, där du kan lyxa till tillvaron under dina lediga dagar med färska frukostfrallor eller varför inte fikabröd till dagens utflykt. Till Norrtälje är det ca 2 mil och där hittar du ett brett serviceutbud. Från Räfsnäs och Gräddö går passbåtar till Söderöra, Blidö, Arholma m.m. Det finns massor i ditt närområde att upptäcka med fantastiska stigar och en sagolik natur.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Tomtarea
1 705 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Briggvägen såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Briggvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.