Bullervägen 15 / Igelsta / Norrtälje

Mysigt fritidshus med en härlig tomt med pool

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
52 kvm
Driftkostnad
26 600 kr/år
Totalareal
2 348 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på bullervägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på bullervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Igelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mysiga fritidshus med en härlig tomt med pool. Fastigheten ligger i ett enskilt läge med endast två grannar. Huset har ett stort kök med gott om förvaring och avlastningsytor. Rymlig matplats för 6-8 personer med fönster i två väderstreck samt utgång till altanen. Huvudhuset har två sovrum samt ett sällskapsrum. På tomten finns två gäststugor varav ett är nybyggt där man enkelt kan göra till bastuhus om så önskas. Det andra gästhuset består av tre delar, stort gästrum samt två förråd alt snickardel. Mysig fastighet som måste upplevas på plats.

Vindskyddad tomt i fint syd/väst läge omgärdad av vacker natur. Tomten har stor plan gräsyta framför husen samt en stor härlig altan med pool. Från fastigheten är det ca 15 min cykeltur till badplatsen i sjön Lillsjön.
Söker man ett fritidshus långt från allt buller då är ni varmt välkomna till Bullervägen 15.
Varmt välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.