Domherrevägen 8 B, 3tr

Domherrevägen 8 B, 3tr

Slutpris

1 750 000 kr


Domherren— Norrtälje — Norrtälje

Domherrevägen 8 B, 3tr


Slutpris
1 750 000 kr

Domherren— Norrtälje — Norrtälje

Hemtrevlig 3:a med nytt duschrum anno 2021 i välskött förening!

Nu finns chansen att förvärva en oslipad diamant högst upp i huset med fin utsikt på omtyckt och barnvänlig gata i mycket välskött förening! Med nytt och modernt duschrum anno 2021 som är isär klass den dyraste renoveringen har du som nästa boende chansen med enkla medel att få till din drömlägenhet. 2 st. sovrum i svala öst med fin utsikt mot innergården. Ljust charmigt kök med god arbetsyta och matplats, fint ljusinsläpp från fönster där morgonsolen kan avnjutas. Toppfint modernt helkaklat duschrum med golvvärme och förberett för tvätt. Stort och lättmöblerat vardagsrum med den mysiga balkongen i anslutning. Rymlig och mysig balkong i sydväst där eftermiddag-och kvälls sol kan avnjutas med trevlig utsikt över rörelse och grönska. Stort källarförråd om ca 10m² samt matkällare i huset, tvättstuga nås på bekvämt avstånd i området. Utanför entrén ligger en trevlig innergård med fin gräsmatta och lekplats. Föreningens parkering ligger intill husen och går att hyra för låg peng, låg månadsavgift med bra fördelar.

Brf Domherren 1 - Omtyckt och välskött förening belägen i barnvänligt område med närhet till det skola (F-9), prisbelönat och välsorterade ICA Supermarket Norrköp, vacker natur och välordnat springspår. Goda kommunikationer med buss vid vägen som tar dig till Norrtälje Busstation på ca 4 minuter, härifrån når du kommunens alla hörn samt Stockholm, resa med dubbeldäckarna med WIF tillgång fram till hållplats Danderyds sjukhus tar ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående på ca 10 minuters bilfärd. Föreningen har flertalet parkeringsplatser, garagehus samt gästparkering utplacerade runt föreningens byggnader. Närhet till fin och stor gärs yta för lek för barnen eller pickning och om vintern förvadlas en fin kulle till en utomordentlig pulkabacke samt en frisbeegolf bana. Stormarknader på Knutby torg nås på bilfärd om ca 5 minuter med flertalet butiker med allmän service och populära Padel Center. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2019): 1 421 kr

På ca 10 minuters promenad är du nere vid Norrtäljes stadskärna med flertalet butiker, restauranger och mysig och anrik miljö! Flertalet mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är sin expansion fas och har satt en fin prägel till stadskärnan, vacker och trevlig promenadgång längs Norrtälje viken via hamnen eller societetsparken får er missas!

Kommunen har förövrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en Kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskans omgående eller enligt överenskommelse.

Så ta chansen innan det är för sent!

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
71.5 kvm
Avgift
2 923 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Domherrevägen såldes av oss 2021-05-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Domherrevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.