Edsviksvägen 57

Edsviksvägen 57

Slutpris

2 400 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Edsviksvägen 57


Slutpris
2 400 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäs - insynsskyddat fritidshus för åretruntbruk

Trevligt fritidshus med skärgården runt hörnet. Hus med stort vardagsrum med generösa fönsterpartier vilket ger mycket ljus i öppen planlösning mot matplats, 2 rejäla sovrum, tvättrum, badrum samt en bastu. Härlig insynsskyddad altan i väster. Tomten har gräsmattor kombinerat med perenner samt en del större träd i tomtgräns. På fastigheten finns även ett uthus om 30 kvm med påbörjat gästrum och halva huset utgör förråd.

Möjlighet till båtplats finns ca 200 m från fastigheten. Kvällsdopp kan göras vid stenstrand i Edsviken ca 400 m(allmän badstrand finns i området se områdeskarta).

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 15 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder. Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
18 366 kr/år
Tomtarea
2 176 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-08-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Edsviksvägen såldes av oss 2021-08-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Edsviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.