Enstigen 13 / Ropnäs / Norrtälje

Fritidshus med solig, insynsskyddad altan och pool

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
59/5 kvm
Driftkostnad
19 996 kr/år
Tomtarea
2 174 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Enstigen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Enstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ropnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta ljusa, fräscha och moderna vinterbonade fritidshus om 59 kvm på en stor plan trädgårdstomt om 2174 kvm med fina gräsytor för lek och spel och ett helt insynsskyddat altan område med inbyggd pool.

Huset om 59 kvm har två sovrum, ljust och fräscht kök och vardagsrum i öppen plan med braskamin och ett nyrenoverat (2013) badrum med kakel, klinker, dusch, handfat tvättmaskin och separett. Här når man enkelt den stora, fina, insynsskyddade altanen om ca 70 kvm varav ca 20 kvm under tak. I anslutning till det soliga altandäcket ligger en pool om ca 3.5 m i diameter som tillsammans bildar ett härligt utrymme för att umgås och spendera sommardagarna tillsammans med familj och vänner. På tomten finns även två gäststugor om 10 kvm vardera och två uthus/förråd om ca 10 respektive 15 kvm.

Den stora, soldränkta tomten har plana fina gräsytor för lek och spel, lättskötta planteringar med vackra buskar perenner och insynsskyddande häckar.

Ett fint hus på stor plan tomt med två fina gäststugor, totalt 6-8 bäddar. Härligt poolområde och pool. Ca 600 meter till båtplats (ingår) och barnvänlig badplats. Från båtplatsen når man snabbt ut i fin skärgård där man enkelt hittar "sin egen" badö eller strand. Närhet till flera fina sjökrogar tex, Barnens Ö krog & scen, Lidö krog och Fejan. Fint fiske med bland annat vatten som bjuder på fiske av gädda, abborre och gös. I Ropnäs finns även en fin fotbollsplan och till midsommar finns ett gemensamt midsommarfirande. Det finns även en egen pub och om sommaren anordnas loppis. Ropnäs är vackert alla årstider. På sommar och höst bjuder skogarna i närheten på bär och svamp och på vintern när isen ligger erbjuder viken vinterfiske. På vår och sommar lockar havet och den fina skärgården med bad och fina strandhugg.

Observera att om du kör med GPS så kan den visa fel väg till området. För att hitta rätt ska du köra genom Gryta. Följ våra skyltar och kartan.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration