Fiskarängsbacken 1 / Grovstanäs / Norrtälje

Grovstanäs - välskött fritidshus för åretruntbruk

Slutpris
2 810 000 kr
Boarea/biarea
69/9 kvm
Driftkostnad
18 070 kr/år
Tomtarea
2 022 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Fiskarängsbacken såldes av oss 2019-08-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fiskarängsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grovstanäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett hemtrevligt och välskött hus på hörntomt i omtyckta Grovstanäs. Här bor du med närhet till havet och en fantastisk skärgård. Öppen och ljus tomt som ligger högt och sluttar mot söder vilket ger härligt med sol hela dagen. Tomten har gräsmattor, berg i dagen som smakfullt kombinerats med fruktträd och perenner.

Fastigheten har huvudhus , stort gästhus om 40 kvm samt flertalet förråd och en isolerad lekstuga.

Huvudhuset har en öppen planlösning med stort kök där du har gott om förvaring och goda arbetsytor samt en trevlig matplats. Vardagsrum med generösa fönsterpartier mot söder ger mycket ljus samt utgång till stor glasveranda som förlänger säsongen. Två stora sovrum med garderober och badrum med vattentoalett. Hela huset går i ljusa färger och har mycket fönster vilket ger mycket ljus och rymd till huset.

Gästhus med altandäck under tak. Huset har kök, allrum, två sovrum, bastu, duschrum samt ett förråd.

Närhet till bad och båthamn 10 min promenad från fastigheten.

Ett mycket välskött fastighet i härligt söderläge i en lugn miljö med havet inpå knutarna.

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder . Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.