Fjällenvägen 30

Fjällenvägen 30

Slutpris

4 275 000 kr


Kaggeboda-Fjällen— Norrtälje

Fjällenvägen 30


Slutpris
4 275 000 kr

Kaggeboda-Fjällen— Norrtälje

Unikt fritidshus med sjöutsikt i Norrtälje

Upplev sjölivet på nära håll i detta fantastiska fritidshus beläget på Fjällenvägen 30 i Norrtälje. Med endast några steg från tomten når ni sjöns vidsträckta vatten, platsen för roliga bad och avkopplande paddelturer. Utsikten från fritidshuset är oslagbar och den natursköna omgivningen erbjuder en lugn och härlig tillvaro.

Detta unika fritidshus erbjuder 80 kvm boarea fördelat på fyra ljusa och luftiga rum som inbjuder till avkoppling och umgänge med familj och vänner. Fritidshuset har även genomgått en omfattande renovering och bjuder idag på moderna inredningsdetaljer och hög standard. Av dom 3 sovrummen så är ett master bedroom med utsikt mot vattnet. Sedan har ni två likvärdiga sovrum i andra delen av huset.
Fritidshuset har en stark attraktion och består av flera unika funktioner som gör det till ett perfekt ställe att slappna av och trivas på. Det finns gott om plats att umgås, stora fönster som ger maximal utsikt över det vackra sjölandskapet och en badplats som gör att ni kan njuta av vattnet precis utanför dörren.
Gästhuset på ca 20 kvm ger plats för extra sovplatser samt en del med tvättstuga och en cinderella (förbränningstoalett).

Två kilometer bort når ni Gummarö havsbad. Vid Vreta handel har ni året runt öppen matbutik, SL-busshållplats, pizzeria och bensinstation. Björknäs ligger endast ca 8 minuter med bil från Norrtälje, ca 1h till Stockholm och SL-buss går hela vägen.

Om du vill ha den perfekta tillflyktsorten från stadens brus och stress, är detta fritidshuset precis vad du söker! Kom och upplev det själv genom att boka en visning. Vi ser fram emot att få visa dig runt!


Boarea/biarea
80/20 kvm
Driftkostnad
22 287 kr/år
Tomtarea
2 157 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fjällenvägen såldes av oss 2024-04-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fjällenvägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.