Granstigen 26

Granstigen 26

Slutpris

2 600 000 kr


Nysättra— Norrtälje

Granstigen 26


Slutpris
2 600 000 kr

Nysättra— Norrtälje

Välskött fritidshus med året runt standard i populärt område med närhet till bad och båtplats!

Nu är det här, fritidshuset för den kräsne! På Granstigen 26 i natursköna Nysättra saluförs nu ett vinterbonat fritidshus med finess och stil med närhet till bad-och båtplats på bekvämt avstånd!

Med 8 minuters trevlig promenad genom området når du till båtplatsen med badbrygga och klippbad, vidare så nås det fina kommunala Nysättra badplats med badstrand och lekplats.

När du kommer fram till fastigheten möts du av en välskött och väl omhändertagen sommarpärla! Fin grusad uppfart med gott om parkeringsplatser och ett gediget garage, välskött och stilfull vinterbonat fritidshus fördelat på ett plan. huset erbjuder ett charmigt och lantligt kök med modern utrustning samt fina detaljer. Luftigt och stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket som ger er trevliga sociala ytor samt mysfaktorn öppen spis, du finner även utgången till den stora altanen. Två sovrum med plats för våningssäng eller enkelbädd samt ett "master bedroom" med plats för dubbelsäng. Fräscht badrum med duschhörna. vattentoalett samt tvättmaskin. Stor altan om ca 100m² placerad efter solens alla timmar. Här finns det gott om plats för sällskapsmöbler och grillen.

Lättskött trädgårdstomt om hela 2 455m², vacker omgivning av vacker natur. Gott om plats för odling och lek! Knappt någon insyn från grannar, vilket ger dig din alldeles egna oas! Goda möjligheter att bygga till en gäststuga, anslutningspunkt för vatten finns tillgängligt vid tomtens sydostpunkt.

Byggrätter om 120 + 40m² enligt detaljplanen, ger er god chans att bygga om/till hus eller gästhus efter önskemål.

Kommunikation finns lättillgänglig via buss, ca 700 meter till närmaste busshållplatsen via området (över ängen ca 400 meter) når du Nysättra vägskäl det tar ca 25 minuter till Norrtäljebusstation. Buss från och till Danderyds-sjukhus tar 50 minuter till Norrtälje, här reser du komfortabelt med dubbeldäckare och Wi-Fi på bussen.

Avlopp - BDT-avlopp med infiltration
Vatten - Egenborrad brunn (året om vatten) som hämtas från grannfastigheten.
Fiber- Indraget till huset.

Nysättra
I vackra Nysättra bor du ca 15 minuter bort från Norrtälje stadskärna. Nysättra och Vätö har ett härligt friluftsliv och aktiviteter för hela familjen! En kort biltur om 5 minuter kommer du ut till Vätö, trevlig skärgårdsö med en Tempobutik för det mest nödvändigaste och som även är apotek- Systembolag- samt postombud. Under sommaren har populära Vätö självplock öppet som endast ligger 8 minuter från fastigheten. Friluftsområdet Vätö huvud är öns nordligaste udde. Där går en fin stig utmed vattnet med klippor och små sandstränder just där Björköfjärden förenas med den trånga, men djupa farleden genom Vätösund. Fint anordnat kommunalt bad vi Håknäs.

Norrtälje
Norrtäljes anrika stadskärna ger många fördelar oavsett ålder eller intresse, med gångavstånd till rikligt och välsorterat utbud av det allmänna, aktiveter och restaurangliv. Norrtäljes fina socitetspark och hamn erbjuder vacker natur och fina promenader fram till Kärleksudden eller Borgmästarholmen för en dag i solen eller bad. Flertalet stormarknader nås på bekvämt avstånd från stadskärnan.

Kommunen har för övrigt ett liv som passar alla, fint naturliv som bevarade reservat samt Roslagsleden (som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn) kan du njuta av ett rikligt friluftsliv. Populärt skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Flexibelt tillträde.

Ta chansen innan någon annan gör det - vi ses på visningen!


Boarea
66 kvm
Driftkostnad
15 100 kr/år
Tomtarea
2 455 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Granstigen såldes av oss 2022-08-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Granstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.