Grindvaktsvägen 10

Grindvaktsvägen 10

Slutpris

4 775 000 kr


Björnö— Norrtälje

Grindvaktsvägen 10


Slutpris
4 775 000 kr

Björnö— Norrtälje

Björnö - villa i 2 plan med 4 sovrum

Välkommen till denna trevliga bostad (byggd 2020) i två plan från Smålandsvillan och yteffektiva 163 kvm. Entré till öppen planlösning med kök och vardagsrum , generöst med ljusinsläpp ger en härligt öppen känsla. Kök med matplats och snickerier från Vedum och vitvaror från Bosch.

Vardagsrum som delas av mot köket av en bardisk och här kan man ha socialt umgänge samtidigt som man färdigställer middagen. Vardagsrummet har en sällskapsdel och en matsalsdel och här finns även en utgång till uteplatsen i söder. I övrigt finns i entréplanet ett stort sovrum, badrum samt groventré/tvättstuga.

Tar man sedan trappan upp till det övre planet möts man av ett stort allrum som lämpar sig väl för tv-rum eller lekrum för de yngre. På detta plan har du också tre sovrum samt badrum och klädkammare.

Tomten ligger något högt med utsikt över ängar i söder. Vill man sedan under den varmare delen av året svalka sig så går man ner till badklippan vid havet ca 100 m.

Ett härligt boende med närhet till Norrtälje och samtidigt naturen inpå knutarna.

Buss som går flera gånger dagligen och upplyst gång- och cykelbana till Norrtälje ca 100 m. Skola F-6 ett par minuter med bil och in till Norrtälje några minuter med bil eller cykel.


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
24 700 kr/år
Tomtarea
605 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grindvaktsvägen såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grindvaktsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.