Grytsjövägen 66 / Gryta / Norrtälje

Naturskönt läge nära Grytsjön

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
16 310 kr/år
Totalareal
1 924 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på grytsjövägen såldes av oss 2019-07-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på grytsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gryta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysigt och välplanerat enplanshus om 60 kvm med lugnt läge näst längst in på återvändsgata. På tomten finns ett stort komplementhus som rymmer en gäst del samt en stor snickarbod. Kök med direktutgång till den mysiga baksidan, öppna sociala ytor med stora fönster och braskamin. Vidare i huset finns tre sovrum och badrum med vatten toalett. Fastigheten ligger insynsskyddat och gränsar till allmänning. Lummig natur- och trädgårdstomt med gott om yta för både lek och odlingsmöjligheter. Här bor du i ett naturskönt område ca 600 m från Grytsjön. Lantliga omgivningar med hästgårdar, mysiga skogsstigar med bär- och svamp marker. Vid sjön finns en fin badplats och möjlighet att ha roddbåt uppdragen på stranden. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration