Kallviksvägen 10

Kallviksvägen 10

Slutpris

5 250 000 kr


Kallvik— Norrtälje

Kallviksvägen 10


Slutpris
5 250 000 kr

Kallvik— Norrtälje

Sjöställe - stor strandtomt med flera hus i en idyllisk miljö

Här finns möjlighet att förvärva en stor strandtomt ( drygt 2 ha) i en härlig och lugn roslagsmiljö vid insjö. Sekelskifteshus i två plan med tre sovrum och med egen brunn och vattentoalett. Stort altandäck i söder som sträcker runt huset med utsikt mot vattnet.

Isolerat gästhus ca 20 kvm med gästrum, pentry och badrum. På fastigheten finns ytterligare ett gästhus om 20 kvm med stort gästrum och förråd. Detta hus har indraget sommarvatten och ett vidbyggt utedass. I anslutning till detta hus finns också ett bastuhus med vedeldad bastu och duschutrymme. Vi infarten till fastigheten ett mindre garage/ förråd.

Stor tomt med gräsmattor runt husen kombinerat med perenner, stenmurar och stora ekar som tillsammans bildar en vacker helhet. Drygt hälften av tomten är skog och i övrigt öppen mark som idag har en del sly. Nere vid vattnet finns en stor flytbrygga.

En härlig fastighet med många möjligheter (utomplanbestämmelser) i en härlig miljö.

Fastigheten ligger med närhet till Norrtälje. Till buss ca 1 km och till Norrtälje 5-10 min med bil och Stockholm når du strax under timmen. Livsmedelsaffär och Pizzeria i Vreta ca 2 km och bygghandel i Spillersboda ca 5 km.


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
21 250 kr/år
Tomtarea
21 323 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kallviksvägen såldes av oss 2021-02-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kallviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.