Kattguldsvägen 5

Kattguldsvägen 5

Slutpris

3 050 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Kattguldsvägen 5


Slutpris
3 050 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Fräscht boende nära havet

Mysigt, stilfullt renoverat fritidshus som kan nyttjas året runt. Arkitektritat fjällhus med två tillhörande nyrenoverade gäststugor med plats för många bäddar. Husen ligger på stor öppen högt belägen solig tomt med utsikt över äng med närhet till havet i trivsamma Grovstanäs.

Huset är ett norskbyggt fjällhus, Trybohytte, som är känd för sin prisbelönta 60-tals arkitektur (Årets feriehus 1968 i Danmark). Husen är välbyggda med trivsam och bra planlösning som bygger på ett enmeters-modulsystem. Husen är ritade av norska arkitekten Hans Österhaug. Husen ritades från början för norska högfjällsterrängen med maximalt krav på isolering. Senare kom husen att användas för åretruntbruk i fler länder.

Kattguldsvägen är en super trevlig liten väg med trevliga grannar som ofta är ute på sina sommarställen och fixar. Varje år ordnas en gemensam ”vägfest” då vi grillar tillsammans hemma hos någon.
Det finns både permanent-, och fritidshusboenden på denna väg, såväl unga som äldre och barn i alla åldrar. Området Grovstanäs är en stor samfällighet med många permanentboenden och välhållna hus där det märks att många är ute ofta och tar hand om sina hus och tomter. En jätte trevlig förening med god ekonomi som är måna om att alla ska trivas och underhåller mark, vatten m m väl.

En fin båtklubb samt badplats ligger på gång eller cykelavstånd och där finns även fotbollsplan och boulebana samt fina promenad, eller joggingspår. Åt andra hållet ligger Lisslö som har fin badklippa, mysiga promenadvägar samt hästhagar och får.


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
15 674 kr/år
Tomtarea
2 043 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.