Klockarbacken 9

Klockarbacken 9

Slutpris

1 795 000 kr


Gryta— Norrtälje

Klockarbacken 9


Slutpris
1 795 000 kr

Gryta— Norrtälje

Charmigt nyrenoverat fritidshus i mysiga Gryta

Klockarbacken 9 i Norrtälje är en riktig pärla som kommer att charma dig direkt. Detta charmiga nyrenoverade fritidshus är beläget på en mysig plats och omgiven av lummig grönska. Här kan du njuta av lugnet, rofylldheten och ett bekvämt boende med tre rum om 59 kvadratmeter boarea. Huset har bl a nytt badrum med vattentoalett och nytt kök i lantlig stil.

Denna bostad har verkligen allt man kan tänkas behöva för en eftertraktad livsstil – från en rymlig altan där man kan njuta av frisk luft och den vackra trädgården, till ett fullt utrustat kök och ett bekvämt vardagsrum där man kan koppla av.

Ett av de stora fördelarna med denna bostad är också dess lantliga läge. Här finns gott om plats för aktiviteter och rekreation . Till fastigheten ingår en båtplats i en skyddad vik (Gillviken) någon kilometer bort. Stor härlig uppvuxen trädgårdstomt med fint växthus för den odlingsintresserade. På tomten finns två garage med snickarbod och ypperlig förvaring, vidbyggd vedbod samt en charmig gäststuga. Vackra omgivningar med levande landsbygd och fina svamp- och bärskogar. Att landa här efter en stressig jobbvecka gör gott för själen.

Välkommen på visning och skapa ditt livs stora upplevelse!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
18 037 kr/år
Tomtarea
1 939 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Klockarbacken såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Klockarbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.