Lundmansgatan 3B

Lundmansgatan 3B

Slutpris

1 770 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Lundmansgatan 3B


Slutpris
1 770 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Väldisponerad 2:a i omtycka Grossgärdet!

Pass på! Nu saluförs en väldisponerad och stilfull 2:a om 57m² i omtycka Grossgärdet!

På Lundmansgatan 3B bor du kompromisslöst med närhet till parkering, allmän service, tvättstuga(Lundmansgatan 1) samt kommunikationer. Bekvämt boende med låg avgift om 2 777kr/mån samt gångavstånd till allt, både vardag och nöje! Källarförråd i huset.

Lägenheten är genomgående stilfull och ljus. Välkommande hall med hatthylla och kapphängare. Helkaklat badrum med trevlig duschhörn och tvättmaskin. Ljust och modernt kök med plats för matbord och goda arbetsytor. Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffa och även plats för matbord, bokhyllor och dylikt. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti med fint ljusinsläpp och utgång till den mysiga balkongen i soligt söderläge med vacker utsikt över innergården. Gediget sovrum i anslutning till hallen med god plats för dubbelsäng och inbyggda garderob med spegelskjutdörr. Smart sparande lösning genom inre reparationsfond för bostaden, läs gärna mer under reperationsfond.


Brf Vårsolen - Omtyckt och välskött förening belägen i lugnt område med närhet till det allmänna och natur. Välordnade innergårdar och närhet till bageri, frisör och thai restaurang. På ca 5 minuters promenad når du Sportcentrum med stora friidrottsplaner, isrink både inne och ute, Friskis & Svettis samt flera fotbollsplaner. Du når även stormarknaden Flygfältet på 5 minuters promenadavstånd där du hittar populära ICA Flygfyren, gym, apotek m.m. Motionsspår vid Campus och Vigelsjö nås på en bekväm distans. Fem minuter från lägenheten finner du busshållplatsen där du ombord bekvämda dubbeldäckarna når Stockholm på ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående med 7 minuters bilfärd. Stormarknader på Knutby torg nås på bilfärd om ca 10 minuter med flertalet storbutiker, allmän service och populära Padel Center.

Nere i Norrtälje stad erbjuds flertalet butiker, restauranger och mysig och anrik miljö! Ett par mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är i sin expansionsfas och har satt en fin prägel till stadskärnan med vacker och trevlig promenadstråk längs med Norrtäljeviken via hamnen eller societetsparken.


Kommunen har för övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse - vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!
Tillträde önskas omgående eller enligt överenskommelse.


Boarea
57 kvm
Avgift
2 777 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Lundmansgatan såldes av oss 2023-03-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lundmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.