Maria Winkvists väg 10 A

Maria Winkvists väg 10 A

Slutpris

2 275 000 kr


Solbacka strand— Norrtälje

Maria Winkvists väg 10 A


Slutpris
2 275 000 kr

Solbacka strand— Norrtälje

Välplanerad trea med stor balkong med mycket soligt läge!

Varmt välkommen till Maria Winkvists väg 10A en trappa upp, en väldisponerad trea om 77kvm i Solbacka Strand.
Kontakta mäklare Pär Johnsson på 0708-26 11 56 alt. via mail för en visning.

Här möts du av en rymlig hall som leder dig in till köket med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har påkostade vitvaror och har plats för ett större matbord. Stor balkong utan insyn mot naturområde i söder finns i anslutning till vardagsrum och matplats . Lägenheten har två sovrum, ett mindre med fönster i två väderstreck samt ett större med inbyggd garderob med skjutdörr. Det helkaklade badrummet är rymligt och har golvvärme samt dusch med vikväggar, WC, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare med överskåp. Klädkammare finns i anslutning till hallen. Lägenheten är stilren med stora fönster som bidrar till mycket ljusinsläpp.

Lägenhetsförråd i separat byggnad. Hiss finns.

Solbacka Strand är ett hemtrevligt område som består av småhus och flerbostadshus Området är beläget i utkanten av Norrtälje stad med cirka 6 minuters bilväg till stadskärnan. Här bor du nära skog och natur, magiska promenadvägar längst Norrtäljeviken som även leder dig in till centrum. Där du finner allt du behöver för både vardag och nöjen. Solbacka Strand är beläget intill naturreservatet Lindholmen där du finner allt naturen har att erbjuda.

I närheten av Maria Winkvist väg 10A går stadsbussen med jämna mellanrum, som tar dig till Norrtälje busstation. Där finns pendelbussar som tar till vidare till Stockholm och Uppsala.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
5 282 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Maria Winkvists väg såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.