Normans väg 26

Normans väg 26


Baltora— Norrtälje

Normans väg 26Baltora— Norrtälje

Varmt välkommen till Normans väg och denna fastighet med en huvudbyggnad om 90 kvm samt ett gediget gästhus med självhushåll och inglasat uterum. Påkostat och lyxigt!
Fastigheten har bekvämligheter som kommunalt V/A och fiber. Bostäderna används idag som ett permanentboende men passar utmärkt för dig som letar ett fritidshus dit du kan åka året om och njuta av vacker natur och ett lugn som är få förunnat. Det här är verkligen en plats att längta till.
Huvudhuset har flertalet sovrum, allrum med öppenspis och med en öppen planlösning mot matplatsen. Från allrummet kommer du dessutom ut till den vidbyggda altanen som delvis är under tak. Badrummet är mycket stort och här finns tvättmöjligheter, dusch, badkar, handfat med kommod och överskåp och sist men inte minst en bastu.
Gästhuset är mycket gediget och har även det en permanentstandard. Huset är 45 kvm och har öppet till nock. Här finns sovrum, duschrum med wc, allrum samt stora fönsterpartier som är öppningsbara och tar dig ut till det inglasade uterummet. Magnifikt och lyxigt att ha den här delen till dina gäster, tonårsbarn eller någon annan nära och kär eller varför inte hyra ut.
Tomten ligger högt och fritt och du har grannar samtidigt som du har ett privat och insynsskyddat läge. Tomten angränsar till en allmänning och gör att utsikten från samtliga uteplatser är mycket vacker. Solen har du med dig hela dagen och även in på kvällen.

Bra att veta:
• Kommunalt vatten och avlopp
• Huvudbyggnad med mycket bra planlösning
• Nybyggt gästhus fullt utrustat med kök, duschrum med wc, sovrum, allrum och inglasat uterum.
• Mycket bra läge i området
• Gångavstånd till badplats och båtbrygga där du har möjlighet till båtplats.
• Optimalt avstånd till Norrtälje och bra pendlingsmöjligheter mot bland annat Stockholm
• Reviderad detaljplan med generös byggrätt
• Väl organiserat området som sköt exemplariskt

Huset ligger mycket bra i området och du har bekvämt gångavstånd till fin badstrand som passar både stora och små. Möjlighet till båtplats i välskött småbåtshamn med Y-bommar finns 5 minuters promenad från huset. Härifrån kommer du ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och Roslagens fina skärgård. Det finns också en insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Både fotbollsplan och lekpark finns i området. Åretrunt öppen matbutik finns fyra kilometer bort i Spillersboda och Vreta. SL-buss 630 samt 631 trafikerar närområdet och finns på bekvämt gångavstånd bara 1 kilometer från huset. På cykelavstånd ligger populära Rådmansö bageri, Spillersboda kommunala badstrand och Håtö gård med café, hästar och ponnyridning. Till Norrtälje är det endast 10 minuter med bil.

Läs mer om området här http://baltora.se/

Välkommen att boka in dig för visning!


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
54 350 kr/år
Tomtarea
2 700 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Normans väg såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Normans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad