Norra Torpsvägen 2

Norra Torpsvägen 2

Slutpris

2 995 000 kr


Frötuna - Håtö— Norrtälje

Norra Torpsvägen 2


Slutpris
2 995 000 kr

Frötuna - Håtö— Norrtälje

Stor och solig fastighet utan insyn på attraktiva Håtö med kommunalt v/a & båtplats!

På Norra Torpsvägen 2, finns skärgården runt knuten med båtplats och badstrand bara 400 meter från huset. En fantastisk insynsskyddad södervänd fastighet om 7807 m² natur och trädgårdstomt med vacker utsikt över fält och ekbackar. Ett vinterbonat hus som kan nyttjas året om med kommunalt vatten/avlopp och gångavstånd till närmsta bad. Huset ligger på en solig hörntomt med vacker uppvuxen trädgård och tillgängliga ytor för barnens lek och spel. Huset på ca 65 kvm fördelas på ett stort härligt vardagsrum med fin öppen spis, ett stort lantligt kök med vedspis, matplats för 4-6 personer och en stor skyddad altan, två stora sovrum (går att göra om till tre) samt duschrum med wc. Vidare på tomten finns garage, gäststuga om 24 kvm, vedeldad bastu, friggebod, matkällare, tvättstuga och förråd.

En egen oas med plats för många, här finns möjligheten för två familjer äga och förvalta tillsammans. Observera detaljplanen med generös byggrätt och avstyckningsmöjlighet finns för den som önskar.

Närhet till skärgården och havet gör Håtö extra omtyckt.
På Håtö finns många fina stränder och badöar att upptäcka med den egna båten. Både lanthandel och båtmack finns på cykelavstånd 2,5 kilometer bort i Spillersboda. Här finns också fina promenadstråk längs med vattnet, svamp- och blåbärsskog direkt utanför tomten. Håtö seglarsällskap - HSS är den årliga och mycket populära seglarskolan, där barn mellan 8 – 15 år inte bara får lära sig att segla, utan hittar också bästa vänner i närområdet.

Med bil är du vid Norrtälje på ca tio minuter och mysiga fik bara en kort bil- eller båttur bort. Skärgården med alla härliga sommarkrogar som Lidö sjökorg, Furusunds värdhus och Gräddö ligger bara att väntar för den som önskar det, med egen båt eller med passbåtar som går från Räfsnäs och Kapellskär. Varje år anordnas traditionsenligt ett mycket omtyckt och välorganiserat midsommarfirande - med pompa å ståt, dans runt stången, lekar och live-band på dansbanan.

Missa inte!
http://hatoseglarskola.se/

http://xn--ht-yia3e.se/historiska-hornan-2/

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
65/2 kvm
Driftkostnad
36 720 kr/år
Tomtarea
7 807 kvm
Såld
2020-02-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på norra torpsvägen såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på norra torpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.