Norra Torpsvägen 2 / Frötuna - Håtö / Norrtälje

Stor och solig fastighet utan insyn på attraktiva Håtö med kommunalt v/a & båtplats!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea/biarea
65/2 kvm
Driftkostnad
36 720 kr/år
Tomtarea
7 807 kvm
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på norra torpsvägen såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på norra torpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frötuna - Håtö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Norra Torpsvägen 2, finns skärgården runt knuten med båtplats och badstrand bara 400 meter från huset. En fantastisk insynsskyddad södervänd fastighet om 7807 m² natur och trädgårdstomt med vacker utsikt över fält och ekbackar. Ett vinterbonat hus som kan nyttjas året om med kommunalt vatten/avlopp och gångavstånd till närmsta bad. Huset ligger på en solig hörntomt med vacker uppvuxen trädgård och tillgängliga ytor för barnens lek och spel. Huset på ca 65 kvm fördelas på ett stort härligt vardagsrum med fin öppen spis, ett stort lantligt kök med vedspis, matplats för 4-6 personer och en stor skyddad altan, två stora sovrum (går att göra om till tre) samt duschrum med wc. Vidare på tomten finns garage, gäststuga om 24 kvm, vedeldad bastu, friggebod, matkällare, tvättstuga och förråd.

En egen oas med plats för många, här finns möjligheten för två familjer äga och förvalta tillsammans. Observera detaljplanen med generös byggrätt och avstyckningsmöjlighet finns för den som önskar.

Närhet till skärgården och havet gör Håtö extra omtyckt.
På Håtö finns många fina stränder och badöar att upptäcka med den egna båten. Både lanthandel och båtmack finns på cykelavstånd 2,5 kilometer bort i Spillersboda. Här finns också fina promenadstråk längs med vattnet, svamp- och blåbärsskog direkt utanför tomten. Håtö seglarsällskap - HSS är den årliga och mycket populära seglarskolan, där barn mellan 8 – 15 år inte bara får lära sig att segla, utan hittar också bästa vänner i närområdet.

Med bil är du vid Norrtälje på ca tio minuter och mysiga fik bara en kort bil- eller båttur bort. Skärgården med alla härliga sommarkrogar som Lidö sjökorg, Furusunds värdhus och Gräddö ligger bara att väntar för den som önskar det, med egen båt eller med passbåtar som går från Räfsnäs och Kapellskär. Varje år anordnas traditionsenligt ett mycket omtyckt och välorganiserat midsommarfirande - med pompa å ståt, dans runt stången, lekar och live-band på dansbanan.

Missa inte!
http://hatoseglarskola.se/

http://xn--ht-yia3e.se/historiska-hornan-2/

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.