Rostockvägen 43 / Kaggeboda / Norrtälje

Kaggeboda - fritidshus med bra läge

Slutpris
1 175 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
15 234 kr/år
Tomtarea
2 148 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Rostockvägen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rostockvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaggeboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt fritidshus för åretruntbruk med bra läge på återvändsgata. Huset ligger högt vilket ger ett fritt och insynsskyddat läge. Hus med två sovrum samt kök som är öppet mot vardagsrummet. Fastigheten har eget vatten och vattentoalett till tank med infiltration.

Härlig insynsskyddad altan i söder med sol hela dagen. Vacker tomt med gräsmattor, och perenner kombinerat med en del träd på naturtomt. På fastigheten finns även ett isolerat gästhus med utedass. Fin fastighet i bra och lugnt område med närhet till bad och pool.

Till Skogsviken ( bad insjö) är det 10 min promenad och till poolen i området ca 1 km. Till Vreta handel med till livsmedelsbutik och Pizzeria är det ca 2 km. Här är också bussen till Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.