Sjöfartsgatan 1

Sjöfartsgatan 1

Slutpris

3 800 000 kr


Norrtälje Hamn— Norrtälje

Sjöfartsgatan 1


Slutpris
3 800 000 kr

Norrtälje Hamn— Norrtälje

Vacker utsikt från våning 16!

Varmt välkommen till lyxiga Havstornet och denna nyproducerade trea som är belägen högt upp i huset på våning 16. Det här är en pampig byggnad, ett arkitektoniskt mästerverk där solen reflekterar sig i huskroppens fasad och skiner tillbaka som en skapelse gjord av guld. Härifrån ser du Norrtälje från ovan och har magisk utsikt från alla håll. Ett bekvämt boende där allt är nytt. Lägenheten känns lyxig med bra och påkostade materialval. Planlösningen är praktisk och du har här en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Centralt placerad finns stor köksö som inbjuder till sociala tillställningar och är en härlig plats att umgås på. Här finns inglasad balkong där du kan njuta av utsikten och den senaste kvällssolen. Sovrummen är av bra storlek och båda har gott om plats för klädförvaring.
Norrtälje Hamn har vuxit fram och bildat en ny vacker stadsdel i Norrtälje på en av stadens mest fantastiska platser. Här bor du i en kombination med närhet av natur och vackra omgivningar samtidigt som du har ett fullt serviceutbud med butiker och restauranger precis runt knuten.
Norrtälje som stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Fördelen med att bo så här centralt är att du har just nära till allt. Varför inte börja helgmorgonen med en stadspromenad längs vår vackra å och stanna till på en affär och köpa nybakta frallor till frukosten.

Det här är ett bekvämt boende där det är enkelt att leva och njuta.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 793 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
16 av 23 (Hiss finns)
Såld
2022-11-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Sjöfartsgatan såldes av oss 2022-11-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjöfartsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.