Södergårdsvägen 31

Södergårdsvägen 31

Slutpris

13 000 000 kr


Spillersboda— Norrtälje

Södergårdsvägen 31


Slutpris
13 000 000 kr

Spillersboda— Norrtälje

I hjärtat av Roslagens famn!

I hjärtat av Roslagens famn!
Häftig, unik, genomtänkta detaljer, omhändertaget, perfekt läge och framför allt magisk utsikt är några ord som kort sammanfattar detta praktfulla ställe.
Varmt välkommen till Spillersboda och Södergårdsvägen 31. Här möts du av en fantastisk trädgård om hela 2 552 kvm där servitut på egen brygga och strand ingår. Stora ytor med plats för släktmiddagar, midsommarfirande, sol och bad.


Här har tidigare ägare omsorgsfullt valt läge samt design av såväl huset som trädgården. Utsikten över fjärden är hisnande, både inifrån genom vardagsrummets mäktiga fönster och den stora och praktiska uteplatsen i söderläge där ni grillar och äter sommarmiddagarna tillsammans.
I rakt söderläge kan du njuta av den allra vackraste skärgården, och med båt tar ni er snabbt ut för att upptäcka kobbar, skär, ett rikt skärgårdsliv samt våra eminenta skärgårdskrogar. Det tar en kvart till Astrid Lindgrens Saltkråka eller Evert Taubes Furusund.
Huset är stort, 140+110 kvm med utrymme för alla i familjen och för alla tillfällen. Huset är väl omhändertaget, praktiska och genomtänkta detaljer följer med dig som en röd tråd vart du än tar dig både i huset och runt om på tomten.
Ett bekvämt boende där stora sociala ytor dominerar, både inne och ute.
Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp och indragen fiber. Solceller, tre luftvärmepumpar samt braskamin.
Längst med kusten ca 5 km, går en fin grusväg till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang. Åt motsatt håll ligger Calle Schewens Håtö med fin promenadstig längst med havet.

Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge ut till E18, bara en timme från centrala Stockholm.
Du promenerar till den lokala lanthandeln på 5 minuter samt hållplats där buss 630 tar dig in till Norrtälje.

Den här fastigheten måste upplevas och du är välkommen att kontakta mig, Maria Strömbäck för att boka in en visning!


Boarea/biarea
140/110 kvm
Driftkostnad
32 912 kr/år
Tomtarea
2 552 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Södergårdsvägen såldes av oss 2022-03-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Södergårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.