Sötsjövägen 3

Sötsjövägen 3

Slutpris

2 350 000 kr


Baltora— Norrtälje

Sötsjövägen 3


Slutpris
2 350 000 kr

Baltora— Norrtälje

Fritidsboende i toppskick med kommunalt v/a, morgondopp runt husknuten och båtplats!

Stilrent och bekvämt vinterbonat fritidshus om 63 kvm i toppskick med åretruntstandard beläget på vackra Rådmansö i omtyckta Baltora, bara en timme från Stockholm. Morgondopp finns bara 250 meter från husknuten. Fastigheten ligger längst in på återvändsgatan och gränsar till allmänning. Huset ligger insynsskyddat och fördelas på öppen socialyta med panorama fönster som ger ett fantastiskt fint ljusflöde, öppet tak upp till nock, vacker öppen spis, nytt modernt kök med full maskinellt utrustning, matplats för 4-6 personer, två bra sovrum, ordentlig hall med spottar i tak, ny el och uppvärmning i hela huset, nytt läckert duschrum med wc och tvättmaskin.

Stor härlig södervänd och soldränkt altan! Det går enkelt att öppna upp panorama fönstren, så inne känns som ute! Här ryms hela familjen för grillmiddagar. Under högsommaren flyttas matplatsen ut till altanen som också är ett perfekt soldäck. Vid ingången på entrén , sitter du skyddat intill husets väggar och njuter av en god frukosten i morgonsolens stålar.

Ljus och lättskött södervänd tomt om 1987 kvm. Öppen och tillgänglig trädgård som ligger insynsskyddat med vackra berghällar, naturtomt och plana gräsytor för lek och spel.

Kommunalt vatten och avlopp, fiber är indraget och man har en generös byggrätt på 10% av tomtareal. Det här är ett hus som passar både som permanentboende och som för den kräsne sommargästen med hög standard och god smak.

Nära till fin badstrand som passar både stora och små på bekvämt gångavstånd ca 1,2 kilometer från huset. Båtplats i välskött småbåtshamn med Y-bommar finns 850 meter bort. Härifrån kommer du ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och Roslagens fina skärgård. Det finns också en insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Åretrunt öppen matbutik finns fyra kilometer bort i Spillersboda och Vreta. SL-buss 630 samt 631 trafikerar närområdet och finns på bekvämt gångavstånd bara 1 kilometer från huset. På cykelavstånd ligger populära Rådmansö bageri, Spillersboda kommunala badstrand och Håtö gård med hästar och ponnyridning. Till Norrtälje är det endast 10 minuter med bil.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
29 864 kr/år
Tomtarea
1 987 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sötsjövägen såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sötsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.