Sötsjövägen 3 / Baltora / Norrtälje

Fritidsboende i toppskick med kommunalt v/a, morgondopp runt husknuten och båtplats!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
29 864 kr/år
Tomtarea
1 987 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sötsjövägen såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sötsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Baltora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilrent och bekvämt vinterbonat fritidshus om 63 kvm i toppskick med åretruntstandard beläget på vackra Rådmansö i omtyckta Baltora, bara en timme från Stockholm. Morgondopp finns bara 250 meter från husknuten. Fastigheten ligger längst in på återvändsgatan och gränsar till allmänning. Huset ligger insynsskyddat och fördelas på öppen socialyta med panorama fönster som ger ett fantastiskt fint ljusflöde, öppet tak upp till nock, vacker öppen spis, nytt modernt kök med full maskinellt utrustning, matplats för 4-6 personer, två bra sovrum, ordentlig hall med spottar i tak, ny el och uppvärmning i hela huset, nytt läckert duschrum med wc och tvättmaskin.

Stor härlig södervänd och soldränkt altan! Det går enkelt att öppna upp panorama fönstren, så inne känns som ute! Här ryms hela familjen för grillmiddagar. Under högsommaren flyttas matplatsen ut till altanen som också är ett perfekt soldäck. Vid ingången på entrén , sitter du skyddat intill husets väggar och njuter av en god frukosten i morgonsolens stålar.

Ljus och lättskött södervänd tomt om 1987 kvm. Öppen och tillgänglig trädgård som ligger insynsskyddat med vackra berghällar, naturtomt och plana gräsytor för lek och spel.

Kommunalt vatten och avlopp, fiber är indraget och man har en generös byggrätt på 10% av tomtareal. Det här är ett hus som passar både som permanentboende och som för den kräsne sommargästen med hög standard och god smak.

Nära till fin badstrand som passar både stora och små på bekvämt gångavstånd ca 1,2 kilometer från huset. Båtplats i välskött småbåtshamn med Y-bommar finns 850 meter bort. Härifrån kommer du ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och Roslagens fina skärgård. Det finns också en insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Åretrunt öppen matbutik finns fyra kilometer bort i Spillersboda och Vreta. SL-buss 630 samt 631 trafikerar närområdet och finns på bekvämt gångavstånd bara 1 kilometer från huset. På cykelavstånd ligger populära Rådmansö bageri, Spillersboda kommunala badstrand och Håtö gård med hästar och ponnyridning. Till Norrtälje är det endast 10 minuter med bil.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Baltora

Baltora är beläget på Rådmansö i Roslagens skärgård. Området har blandad bebyggelse mellan fritidshus och permanentboenden.

Bad, båt och fiske

Här är det lätt att aktivera sig. Området erbjuder både badstrand, småbåtshamn och insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge.

Läge

Via Hattsundet når man Roslagens vackra skärgård med båt. Handel finns inom 4 km i Spillersboda och Vreta. Centrala Norrtälje nås på 10 minuter med bil.

Roslagens skärgård

I Roslagens skärgård finns 13 000 öar att upptäcka! Ett paradis för den som har tillgång till båt eller vill hyra för några dagar.

Mer info

Baltora tomtsamfällighet har en hemsida med information där det finns mycket information. Är du intresserad av detta område rekommenderar vi dig varmt att gå in och läsa mer www.baltora.se.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.