Strömsängshöjden 10

Strömsängshöjden 10

Slutpris

4 450 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Strömsängshöjden 10


Slutpris
4 450 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäs - hus för åretruntboende med stort gästhus

Välkommen till Strömsängshöjden 10 ett hemtrevligt och välskött hus. Ett eget litet paradis som passar både dig som söker permanent- och fritidsboende. Huset har på ett mycket smakfullt sätt inretts till det fina skick det nu är i så det är bara att flytta in och börja njuta.

Här finns alla små detaljer man vill ha för att njuta fullt ut på en fridfull plats i Roslagen. Kök och storstuga som bjuder in till sociala stunder och utgång till det inglasade uterummet som suddar ut gränsen mellan inne och ute, man kan se framför sig hur grillkvällen pågår på altandäcket som knyter ihop huvudhuset med gästhuset. Huvudhuset har också två ordentliga sovrum och ett badrum.

Fastigheten har utöver detta ett stort gästhus (40 kvm) med storstuga, köksdel, toalett och två sovrum. Ett bastuhus med vedeldad bastu och relaxrum även detta har ett altandäck. Det lilla extra är en badtunna i anslutning till bastuhuset. Här finns även ett vidbyggt förråd.

Härligt uppvuxen trädgårdstomt med gräsmattor, perenner, buskar, träd och stenläggningar som bildar en vacker helhet.

Ett välskött fritidshus för åretruntbruk med många möjligheter. Området är lugnt med havet runt hörnet. Till fastigheten ingår det en båtplats. Möjlighet till kvällsdopp i Edsviken med stenstrand och vacker solnedgång ca 400 m.

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder. Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
32 040 kr/år
Tomtarea
2 333 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-02-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Strömsängshöjden såldes av oss 2022-02-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Strömsängshöjden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.