Sundholmen 64

Sundholmen 64

Slutpris

4 000 000 kr


Håtö - Sundholmen— Norrtälje

Sundholmen 64


Slutpris
4 000 000 kr

Håtö - Sundholmen— Norrtälje

Ett rött hus i Roslagens skärgård på första parkett... Slående havsutsikt, nära bad & bastu!

Fint moderniserat fritidshus på vackra ön Sundholmen som ligger i norra skärgården, Roslagen. Slående havsutsikt över Furusundsleden med ståtliga ekar och en tomt på 2630 kvm som fint ramas in av ek, hassel och björk. Fastigheten ligger bara 15 minuter från Norrtälje och 1 timme från centrala Stockholm. Båtfärden till ön tar endast 5 minuter och här färdas du tryggt över i den lugna innerskärgården. Bil och båtplats vid Håtö på fastlandet. Här har du nära till närmsta dopp, rakt nedanför huset ligger bryggan där du kan svalka dig.

Huset på 73 kvm fördelas på ett modernt och ljust kök med diskmaskin, matplats för 8 -10 personer med ljuvlig havsutsikt och utgång till träddäck. Fint vardagsrum med Roslagsspisen och plankgolv, tre sovrum med sex sängplatser, kaklat duschrum och tvättmaskin. Vidare på tomten finns även ett fint gästhus om ca 30 kvm med 2-4 bäddar, trinettkök, duschrum med toalett. En gäststuga om ca 15 kvm med plats för fyra bäddar. Här finns givetvis en vedeldad bastu, vedbod och ett utedass. På baksidan njuter du av kvällssolen och det skyddade läget. Här samlas familjen i kvällssolen på det stora träddäcket med fin havsutsikt!

På ön finns flera trevliga promenadstråk och en stig på 2,3 km som lämpar sig väl för en joggingrunda. Dessutom finns en fotbollsplan och ett litet utegym. Ön är en perfekt utgångspunkt för havskajak. Man kan hålla sig i de lugnare vattnen i infjärdarna eller paddla ut emot ytterskärgården. Att paddla runt ön en tidig morgon i juli när solen skiner är helt magiskt!

Här finns många små trevliga, obebodda och badvänliga öar att upptäcka nära Sundholmen, perfekt för båtutflykten! Besök Norröra och se Astrid Lindgrens Saltkråkan, Furusunds Värdshus för god mat eller ta båten till Södersvik (Rådmansö bageri) där de har helt otroligt goda kanel och kardemummabullar. Efter några minuters båtfärd når man Spillersboda eller Furusund där man kan fylla både båttank och kyl. I närheten finns det flera krogar som b.la. Fejan, Blidö, Lidö och Högmarsö.

Ön är belägen i Stockholms norra skärgård med närhet till ytterskärgården. Naturen består av både skogs- och ängsmark med en hel del trevliga skogsstigar. En mycket frodig ö som har ett varierande landskap, en frodig insida och en lite kargare sida emot skärgårdshavet. På våren blommar blåsippor, vitsippor, gullvivor och orkidéer i backarna, bara ett urval av öns rika flora. Sundholmen är också ett fågelparadis och i omgivningarna finns fiskemöjligheter. Ett av Sundholmens mest uppskattade arrangemang är det gemensamma midsommarfirandet. Ön har ca 70 fastigheter där i stort sett alla är fritidsboende.

Varmt välkommen på visning!
Mäklarhuset Skärgård
/ Skärgårdsmäklare Michelle
0766 - 77 71 18


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
17 100 kr/år
Tomtarea
2 630 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sundholmen såldes av oss 2023-05-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sundholmen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.