Trädgårdsgatan 2 E

Trädgårdsgatan 2 E

Slutpris

2 995 000 kr


Centralt— Norrtälje

Trädgårdsgatan 2 E


Slutpris
2 995 000 kr

Centralt— Norrtälje

Fantastisk gavellägenhet, två uteplatser med morgon- & kvällssol. Mitt i hjärtat av stadskärnan

Välkommen till Trädgårdsgatan 2 E, en exklusiv fyra i nyskick på 91 kvm i attraktiva Brf Badhuset. Här bor ni i en gavellägenhet med Norrtäljes bästa läge, med fina grannar som Norrtäljeån och prästgården. Omgivningen, ljusflödet och den höga standarden sätter tonen på den här genomgångslägenheten. Lägenheten fördelas på ett exklusivt kök från Marbodal med all maskinell utrustning som kan önskas, matplats för 6-8 personer, snygg bardisk med förvaring, vardagsrum med utgång till stor balkong som bjuder på kvällssol, masterbedroom med hel garderobsvägg och utgång till uteplats med morgonsol, stilrent helkaklat duschrum/tvätt, två mindre sovrum, helkaklad gästtoalett, hall med både klädkammare och spegelgarderob. Fin vy från balkongen där kvällssolen gör sig påmind. Här bor du komfortabelt i en väl ljudisolerad lägenhet med både hiss, förråd och garage i huset. Idag finns lediga parkeringsplatser i garaget.

Brf Badhuset är en av Norrtäljes omtyckta nyproduktion med centralt och perfekt läge. I föreningen finns en övernattningslägenhet att hyra för övernattande gäster, källarförråd ingår, innergård med cykelrum och källsortering. Här har du närhet till det mesta. En kort promenad bort finns Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Busstorget ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med korta mellanrum. Härliga promenadstråk längs med Norrtäljeån, naturområdet Nordrona med elljusspår och badplats finns vid sjön Lommaren och Kärleksudden. Varmt välkommen på visning!


Boarea
91 kvm
Avgift
4 900 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2020-10-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.