Trädgårdsgatan 2 E

Trädgårdsgatan 2 E

Slutpris

2 215 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Trädgårdsgatan 2 E


Slutpris
2 215 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Central tvåa högst upp med hiss och inglasad balkong, nyskick från 2017

Välkommen till den mycket populära och efterfrågade föreningen Brf Badhuset som uppfördes av JM och stod inflyttningsklart 2017. Ett av Norrtäljes mest efterfrågade lägen längs ån nära till stadskärnan, Norrtälje busstation och vårdcentral vid sjukhuset. Allt inom cirka 10 minuters promenadavstånd.

Här bor du högst upp med ett fantastiskt fint läge i föreningen. Lägenheten vetter mot den trevliga innergården med ett fantastiskt solläge. En lugn oas mitt i stan med all tänkbar service i närheten. Hissen tar dig upp till tredje våningen där du möts av en ljus och mycket trivsam bostad. De 55 väldisponerade kvm är fördelade på kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med bra förvaring och ett snyggt och fräscht duschrum med kombinerad tvättmaskin/tumlare.

Njut av den inglasade balkongen som blir som ett extra rum under vår och höst och förlänger den varma säsongen. Här erbjuds många soltimmar mot den lugna gårdsmiljön. Då lägenheten ligger högst upp finns det även tak på inglasningen som släpper in ljus.

Detta är ett komfortabelt boende där hissen också går hela vägen ner till både garage och förråd.
I dagsläget fins det ledig garageplats.

I föreningen finns även övernattningsrum med tillhörande parkering i garaget för den som har gäster som kommer långväga ifrån. Läget är bästa tänkbara i ett lugnt uppvuxet område som ligger centralt med närhet till det mesta. En kort promenad bort finns Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Kommunikationer ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med täta avgångar. Flera mataffärer inom promenadavstånd och härliga promenadstråk direkt utanför dörren längs med Norrtäljeån.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 849 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-03-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2023-03-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.