Vårvägen 5

Vårvägen 5

Slutpris

2 750 000 kr


Sundsta— Norrtälje

Vårvägen 5


Slutpris
2 750 000 kr

Sundsta— Norrtälje

Rymligt och bekvämt vinterbonat fritidsboende nära bad och golfklubb

I populära Sundsta finner du ett bekvämt och rymligt fritidshus med permanentstandard på en stor och inspirerande tomt. Det finns möjlighet till båtplats samt två badplatser inom gångavstånd. Här finns gott om plats för uteaktiviteter som krocket, kubb eller fotboll men också fruktträd och bärbuskar. Möjligheten att anlägga trädgårdsland och blomsterrabatter är mycket goda eller varför inte ett växthus? Här bor man granne med Golfklubben med dom vackra omgivningarna.

Huvudbyggnaden har ett stort inbjudande vardagsrum i öppen planlösning med matplatsen. Vardagsrummet har en fönstervägg ut mot altanen som ger rummet ett härligt ljus och rymd. Från vardagsrummet når du altanen som delvis är under tak där solen skiner mest hela dagen . Köket är rymligt och välutrustat, här går det snabbt att ordna middag varma sommarkvällar. I huvudbyggnaden finns tre sovrum varav ett lämpligt för dubbelsäng. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar, duschkabin och vattentoalett. I källaren finns tvättstuga, en oinredd bastu och en matkällare.

På fastigheten finns ett gästhus med två rum, en friggebod för förvaring, flera vedförråd och en lekstuga.

Vägarna plogas vintertid och gör det möjligt att bo permanent i ett rymligt och väl fungerande hus som ligger nära både Norrtälje centrum och bad och fiske i Lommaren. Till den fina badplatsen som sköts av samfälligheten är det drygt en km och till närmaste busshållplats är det ca 50 m.


Boarea/biarea
79/15 kvm
Driftkostnad
37 161 kr/år
Tomtarea
2 473 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Vårvägen såldes av oss 2023-08-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vårvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.