Västerängsvägen 17

Västerängsvägen 17

Slutpris

3 200 000 kr


Håtö— Norrtälje

Västerängsvägen 17


Slutpris
3 200 000 kr

Håtö— Norrtälje

Utsikt över Håtöviken!

Välkommen till Håtöviken och Västerängsvägen 17.
Här möts du av en uppvuxen och insynsskyddad tomt med vacker utsikt över äng och den glimrande Håtöviken. Från huset har du en kort promenad ner till viken där det finns badplats samt bryggor med möjlighet till båtplats. Fastigheten är påkopplad på kommunalt vatten och avlopp och har ett separat kök, vardagsrum, två sovrum, duschrum samt vidbyggd altan.
Tomten är uppvuxen och lummig samtidigt som den har stor gräsyta som lämpar sig perfekt för lek och spel. Utöver huvudbyggnaden finns här två stora gästhus finns med plats för flera bäddar, perfekt för dina gäster eller för tonårsbarnen. Tomterna på Håtö är stora vilket gör att du bor privat med utrymme runt dig, området har även stora allmänningar vilket gör området unikt och här upplever du en natur som är få förunnat. Det är få områden som har långa promenadstråk längst vattnet, det finns här. Tänk att få vara en del av det och bo just här!

Fastighetens säljes med en total friskrivning.

• Utsikt över Håtöviken
• Mycket bra läge
• Nära vatten med möjlighet till båtplats
• Badrocksavstånd till ett dopp i viken
• Kommunalt vatten och avlopp
• Fiber
• Väl omhändertaget område med vackra promenadstråk längs vatten
• Den allra vackraste skärgården i anslutning
• Stor tomt om 2615kvm
• Välplanerat hus
• Två gästhus samt förvaringsbodar

Håtö är ett populärt område och har stora och många gemensamma ytor, promenadstråk, gemensamma badstränder, båtbryggor och mycket mer. Läs mer på Håtövikens tomtägarförenings hemsida https://www.hatovikentomtagare.se/
SL-buss 631 går ute vid stora vägen. Närmsta mataffär har du vid Vreta, Spillersboda lanthandel samt Ica-Gräddö. Vill du ta en långpromenad eller en gedigen cykeltur kan du via Spillersboda ta dig via gemytliga grusvägar hela vägen till Marholmen där det finns en hotellanläggning med restauranger och fik.
Rådmansö Bageributik finns i Södersvik och har bakverk som måste upplevas. I din närhet finns Håtö gård med westernkänsla. Åker du längre ut mot Rådmansö finns Samstorps gård med eventkvällar och viltsafari. Vill du uppleva ännu mer vacker natur ska du ta dig till Riddersholm naturreservat och ta med dig en fulladdad picknickkorg.

Vill du ha fler tips på saker att göra i närområdet, fråga mig Maria Strömbäck, din lokala mäklare på Håtö.


Boarea
47 kvm
Driftkostnad
32 089 kr/år
Tomtarea
2 615 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Västerängsvägen såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Västerängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.