Vigelsjövägen 4b

Vigelsjövägen 4b


Vigelsjö— Norrtälje

Vigelsjövägen 4bVigelsjö— Norrtälje

Ljus 2a i markplan med inglasad uteplats, Vigelsjö.

Välkommen till denna trevliga 2a som ligger bekvämt i markplan och har härliga möjligheter! Mysig hall med bra förvaringsmöjligheter och med anslutande klädkammare/förråd. Från sovrummet når man inglasad uteplats, med rosenbuskar alldeles utanför mot innergården. I det rymliga vardagsrummet finns det plats för stor soffgrupp och även matsalsbordet eller läshörnan om man hellre önskar. Bra ljusinsläpp genom fönster mot innergård. Köket har ljus inredning , god plats för matplats och bänkytor för trevlig samvaro och matlagning. Badrum med badkar och egen kombimaskin (tvätt/tork).

Genomgående ljusa och ljust mönstrade tapeter på väggarna ger lägenheten bra ljusinsläpp med fönster åt motsatta väderstreck. Både vardagsrum och kök har stora fönster med ett mindre i anslutning som är öppningsbart.

I Vigelsjö har man nära till det mesta. Gröna och sköna strövområden och motionsspår vid sjön Lommaren, där det populära Lommarbadet är inbjudande i fin kvällsol sommartid. Vintertid en självklar plats för skridskoentusiaster. Du har även flertalet fina lekplatser för de yngre. På kortare promenadavstånd finns Knutby torg med flertalet stora mataffärer och annan handel och vill man promenera till den vackra stadskärnan i Norrtälje så gör man det tryckt på gång och cykelväg. Bra pendlarläge både om man bil- eller busspendlar!

Varmt välkomna på visning av denna fina lägenhet!


Boarea
66.8 kvm
Avgift
3 381 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2023-11-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Vigelsjövägen såldes av oss 2023-11-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vigelsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad