Vigelsjövägen 12c

Vigelsjövägen 12c


Vigelsjö— Norrtälje

Vigelsjövägen 12cVigelsjö— Norrtälje

Vigelsjö - trevlig boende i söderläge i fräsch lägenhet

Med naturen inpå hörnet och promenadavstånd till centrum ligger denna trevliga och fina 3:a i söderläge med inglasad balkong.

Lägenhet har genomgående ljusa färger och renoverades 2011 inklusive badrum och kök (ej grovkök) Stort härligt vardagsrum med generösa fönsterpartier mot söder vilket ger mycket ljus. En fondvägg gör det lilla extra till rummet. Kök med matplats och ljusa snickerier även detta i söderläge, två bra sovrum varav ett lite större med garderober, fräscht kaklat badrum samt grovkök som idag används som tvättstuga. En härlig inglasad balkong som förlänger säsongen och här har du utsikt ut över Norrtälje.

En ljus och fräsch lägenhet i söderläge.

Till lägenheten ingår källarförråd, fiber finns och möjlighet till parkeringsplats (fn kö).

Vigelsjö är ett mycket uppskattat område för den som vill ha närhet till det mesta, centrum, handelsområde och fina promenadstråk längst med vattnet i Lommaren. På promenadavstånd har du köpcentrum, stadskärna och pendlarbussar. För en aktiv och förgylld vardag finns den vackra naturen alldeles runt knuten. Badstranden Lommarbadet med bryggor och ruschkanor som blommar upp sommartid, elljusspår och ridhus (Vigelsjögård). För en bekväm vardag finns skola och dagis i området på bekvämt avstånd. Kommunalt går det SL-bussar ett par 100 meter utanför huset som ger goda pendlarmöjligheter.


Boarea
75.3 kvm
Avgift
3 873 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4
Såld
2024-02-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Vigelsjövägen såldes av oss 2024-02-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vigelsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad