Vigelsjövägen 3d
Vigelsjövägen 3d
Niklas Davidsson, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Niklas Davidsson

Ansvarig mäklare

Till salu

Vigelsjövägen 3d

Utgångspris

1 750 000 kr


Utgångspris

1 750 000 krVigelsjö— Norrtälje

Vigelsjövägen 3d


Till salu
Utgångspris
1 750 000 kr

Vigelsjö— Norrtälje

Ta chansen att förvärva en unik bostad i omtycka och natursköna Vigelsjö!

Ta chansen att förvärva hemtrevlig bostad med som är unik belägen i omtycka och natursköna Vigelsjö!

• 3:a omgjorde till en 4:a
• Stort kök med matplats för hela familjen
• Egen tvättmaskin med smart "app"funktion
• Högt och fint läge sydväst med fantastisk kvällssol
• Inglasad balkong
• Stabil förening
• Lugnt område med närhet till badstrand och vackert naturstråk längs sjön lommaren


Genomgående hemtrevlig bostad med unik planlösning som får bostaden att passa familjens önskemål. Välkomnade och praktiskt hall med god avlastningsyta, hallen binder ihop samtliga rum i bostaden. I anslutning till hallen når Ni sovrum 1 med plats för säng och skrivbordsmöbel, vidare så leds ni in till bostadens vardagsrum, kök med matplats samt badrum. Badrummet ligger i direkt anslutning till hallen och ljust och fräscht. Vardagsrummet har ingång till sovrum 2 & 3 och rymmer soffgrupp samt TV-möbel. Genom en öppning på väggen mot sovrum 3 får man ett naturligt ljus insläpp till vardagsrummet. Sovrum 2 erbjuder plats för dubbelsäng och skrivbordsmöbel. Sovrum 3 utformar sig som "master bedroom" och går lätt att möblera, här finns det plats för dubbelsäng. Praktisk garderobsvägg med hyllsystem och spegelskjutdörrar. Utgång till den inglasade balkongen i sydväst med fantastisk utsikt över takåsar samt trädtoppar, och här avnjuter du en fin stund med kvällssolen med ett gott sällskap!
Bostadens kök har fullutrustad maskinpark som integrerad diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan, integrerad kyl/frys. Matplats i anslutning till köket med plats för 4-8 personer. Finns även mer plats i rummet att nyttja, idag används den delen som kontor men går att öka förvaringsmöjligheten eller extra kyl och frys, du väljer! Praktiskt tvättrum med tvättmaskin och arbetsbänk, smart tvättmaskin som går att styra via app på telefonen!

Yteffektiv och smartplanerad bostad ger dig chansen att förvärvar en 4:a med samma andelstal och avgift som en 3:a i föreningen.

I Vigelsjö har man nära till det mesta. Gröna och sköna strövområden och motionsspår vid sjön Lommaren, där det populära Lommarbadet är inbjudande i fin kvällsol sommartid. Vintertid en självklar plats för skridskoentusiaster. Du har även flertalet fina lekplatser för de yngre. På kortare promenadavstånd finns Knutby torg med flertalet stora mataffärer och annan handel och vill man promenera till den vackra stadskärnan i Norrtälje så gör man det trygt på gång och cykelväg. Du når även skolor från F-klass till Gymnasium på bekvämt avstånd, och öppna Internationella Engelska Skolan(F-9) som i skrivande stund ska öppna augusti 2024. Bra pendlarläge både om man har bil- eller busspendlar.

Brf Konvaljen - Omtyckt och välskött förening belägen i lugnt område med närhet till det allmänna och fantastisk natur. Föreningen har skött underhållet väl genomåren, se gärna mer under rubriken renoveringar. Föreningen har även en egen grillplats mitt på innergården samt så går det att hyra kolonilotter om det så önskas.

Norrtälje stad erbjuder flertalet butiker, restauranger med en mysig och anrik miljö! Flera mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är i sin expansionsfas och har satt en fin prägel till stadskärnan med vacker och trevlig promenadstråk längs med Norrtäljeviken via hamnen eller societetsparken.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse - vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Flexibelt tillträde, ses på visningen!


Utgångspris
1 750 000 kr
Boarea
76.3 kvm
Avgift
3 715 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)


Aktuella visningar


Söndag 26 maj 12:00 — 12:30

Öppen visning

Öppen visning
Boka
Välkommen på visning!

Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta Niklas för mer information kring Vigelsjövägen 3d.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg


3:a omgjorde till en 4:a.
Stort kök med matplats för hela familjen. 
Egen tvättmaskin med smart "app"funktion.
Högt och fint läge sydväst med fantastisk kvällssol. 
Inglasad balkong.
Stabil förening. 
Lugnt område med närhet till badstrand och vackert naturstråk längs sjön lommaren.
Ta chansen att förvärva en unik bostad i omtycka och natursk

3:a omgjorde till en 4:a. Stort kök med matplats för hela familjen. Egen tvättmaskin med smart "app"funktion. Högt och fint läge sydväst med fantastisk kvällssol. Inglasad balkong. Stabil förening. Lugnt område med närhet till badstrand och vackert naturstråk längs sjön lommaren.

Lätt-möblerad och planerad bostad med rum till hela familjen!
Ta chansen att förvärva en unik bostad i omtycka och natursk

3:a omgjorde till en 4:a. Stort kök med matplats för hela familjen. Egen tvättmaskin med smart "app"funktion. Högt och fint läge sydväst med fantastisk kvällssol. Inglasad balkong. Stabil förening. Lugnt område med närhet till badstrand och vackert naturstråk längs sjön lommaren.

Kvadratsmart bostad

Lätt-möblerad och planerad bostad med rum till hela familjen!

Inglasade balkongen i sydväst med fantastisk utsikt över takåsar samt trädtoppar, och här avnjuter du en fin stund med kvällssolen med ett gott sällskap!
Inglsad balkong

Inglasade balkongen i sydväst med fantastisk utsikt över takåsar samt trädtoppar, och här avnjuter du en fin stund med kvällssolen med ett gott sällskap!Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Stor, praktiskt och välkomnade hall med plats för garderob, byrå, hatthylla och kapphängare för ytterkläder.

I anslutning till hallen finner ni ingång till sovrum 1, vardagsrum, kök, badrum.

Laminatgolv och målade väggar.


02
Sovrum 1

Stort sovrum med plats för säng, skrivbordsmöbel. Fönster med trevligt ljusinsläpp och utsikt.

Laminatgolv och målade väggar.


03
Badrum

Fräscht badrum med moderna färgval. Trevlig duschhörna med hopfällbara glasdörrar ,wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan med belysning.

Våtrumsmatta och kakladvägg.


04
Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med plats för soffa och tv-bänk. Ingång till både Sovrum 2 & 3.
Öppning upp mot taknock mot sovrum 3 ger vardagsrummet ett fint ljus insläpp. Ventilationskanaler som ger ett trevligt flöde till rummet, maskerad i en fin list.

Trägolv och vitmålade väggar.


05
Sovrum 2

Ingång via vardagsrummet till vänster så möter ni ett gediget sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord, tv-möbel samt byrå. Fönster med trevligt ljusinsläpp och utsikt.

Laminatgolv och målade väggar.


06
Sovrum 3

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Praktisk garderobsvägg med hyllsystem och spegelskjutdörrar. Utgång till den inglasade balkongen i sydväst.

Trägolv med vitmålade väggar.


07
Kök med matplats

Ljust och modernt kök med god arbetsyta och social del med matplats i anslutning till köket. Flertalet skåpsluckor, rejäl arbetsbänk och stänkskydd i vitt kakel.

Köket är utrustat med glashäll och fläkt ovan, rostfri diskho, inbyggd mikro och ugn. integrerad kyl/frys och diskmaskin.


Matplats för 4-8 personer med stort fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp och fin utsikt. Genom att vi är högst upp i huset ser man fina trädtoppar och en vacker kvällssol att avnjuta medans man intar middagen.
Finns även mer plats i rummet att nyttja, idag används den delen som kontor men går att öka förvaringsmöjligheten eller extra kyl och frys, du väljer! Ingång till praktiskt tvättrummet/klädkammare.

Laminatgolv och vitmålade väggar.


08
Tvättrum/stuga och klädkammare

I anslutning till matrummet så når Ni ett praktiskt tvättstugerum med tvättmaskin, smart tvättmaskin som går styra med app och planera era tvättider effektivt. Här finns även förvaringsmöjligheter och möjlighet till mer förvaring.

Plastmatta med målade väggar.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

76,3 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

4 (3 sovrum)

Våning

3 av 3

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

1969

Kommentar, byggnad

Flerbostadshus.

Värme och ventilationsanl.

- Fjärrvärme och värmepump luft/vatten.
- Från-och tilluftssystem (mekanisk)


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

114 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

85 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2024-03-12

Besiktningsman

Rickard Berg, RicMan Energy


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber installerat.


05
Balkong

Inglasad balkong i väst med. Högt läge Trevlig utsikt över innergården, takåsar samt trädtoppar. plats för soffgrupp. Perfekt att avnjuta en trevligstund med vänner eller va för dig själv en stund med bok i handen.


06
Övriga upplåtna utrymmen

Kontor, tatueringsstudio, källarförråd, tvättstuga, styrelserum, soprum på gården.


07
Bilplats/Övriga byggnader
Parkering

P-plats: 175 kr/månad. Har separat kö.
P-plats med el: 250 kr/månad fast kostnad. Har strömuttag.

Beskrivning, parkering

Ca 160 parkeringsplatser och ett par besöksparkeringar utanför bostaden.


Ekonomi

01
Avgift

3 715 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme, varmvatten och kabel-TV

Försäkring

250 kr/mån

Hushållsström

300 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

550 kr/mån

Antal personer i hushållet

3

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Beskrivning reparationsfond

Inre reparationsfond saknas

Överlåtelseavgift

1 000 kr, betalas av säljare.

Pantsättningsavgift

400 kr

Andel i förening

0,7182

Pantsättning

är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-04-15.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Avgiftsförändringar

Ingen inplanerad avgiftshöjning enligt förfrågan mot styrelsen 2024-04-15.


Föreningen

01
Benämning

Brf Konvaljen. I föreningen finns 151 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Brf Konvaljen - 151 lägenheter och 8 lokaler.
Ekonomiskförvaltare: Vind redovisning.

Kommande renoveringar

Takmålning på alla 6 fastigheter.

Gjorda renoveringar

2006: Byte av fönster
2007/2008: Inglasning av balkonger
2015: Relining
2017: Nya säkerhetsdörrar
2018: Nytt sophus och nya hängrännor
2022: Relining av hus 7, 9 & 11.

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstuga finns i hus 3 D.
Till varje lägenhet finns ett förråd.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

68 236 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Redovisat resultat avser hur mycket denna bostad belastats med av föreningens nettoskuldsättning. Uträkningen är gjord med årsredovisning 2022 som underlag samt det enda andelstal föreningen kunnat uppvisa.


Dokument

Ekonomi
Avgift
3 715 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, varmvatten och kabel-TV
Försäkring
250 kr/mån
Hushållsström
300 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
550 kr/mån
Antal personer i hushållet
3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Överlåtelseavgift
1 000 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
400 kr
Andel i förening
0,7182
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-04-15.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Ingen inplanerad avgiftshöjning enligt förfrågan mot styrelsen 2024-04-15.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Vigelsjö i norrtälje

Vigelsjö

Här bor du naturnära med närhet till Norrtälje stad, Vigelsjö är en familjevänlig och trivsam plats.


01
Fördelar med området
Badstrand Motionsspår Uteliv Parker/Grönområden Bussar Sportevenemang Ridning Sport och friluftsliv Lätt att parkera bilen Lugnt Hundvänligt Barnvänligt
Länkar

02
Uteliv

I Vigelsjö stadsdel finner du närhet till den vackra naturen. Stora skogar med elljusspår i olika längder finns inom en kort promenad. Camping finns i området samt en liten stugby på 10 stugor. Nära till den populära badstranden Lommarbadet som har bra solläge men även möjlighet till skugga. Badet erbjuder stor brygga samt en flytbrygga, omklädningsrum, wc, kiosk och en lång vattenrutschbana. Lekplatser finns utspridda i bostadsrättsföreningarna och en större lekpark i centrala Vigelsjö.

Området är djurvänligt. Nära Lommaren finns en hundpark där hundarna kan leka och springa av sig. Ridklubben i Vigelsjö erbjuder ridsportens olika grenar, abonnemangsridning, kurser, läger, privatlektioner, träningar, tävlingar och teorilektioner. För den som gillar fotboll finns en stor fotbollsplan nära vattnet. Angränsande till fotbollsplanen finns kolonilotter för odling.

Länkar

03
Norrtälje stad

Strax utanför Vigelsjö finns handelsplatsen Knutbytorg, ca 15 minuters gång. Där finns livsmedelsbutiker och bensinmack samt andra butiker med breda utbud.

Norrtälje stadskärna erbjuder flertalet butiker, restauranger och anrik miljö. Flertalet trevliga parker för picknik, sport och lek. Norrtälje hamn är i sin expansionsfas och har satt en vacker prägel på stadskärnan, som erbjuder en trevlig promenadgång längst Norrtälje viken via hamnen och societetsparken. Här finner du allt du behöver för både vardag och nöjen!

Länkar

04
Kommunikation

Med buss tar du dig lätt från Vigelsjö in till stadskärnan. Bussar går från Lommarskolan och kör igenom Vigelsjö, Knutbytorg, Norrtälje busstation, stan, Kvisthamra, Flygfältet, Campus roslagen. Vill man gå tar det ca 15-20 minuter från Vigelsjö ner till stan. Att ta sig till Stockholm är en smidig resa, motorväg och 1-2 landsväg hela vägen in till Stockholm. Resan med bil tar ca 55 minuter till Tekniska högskolan och åker du kommunalt så åker du en bekväm dubbeldäckare på ca 70 minuter.

Länkar

05
Skolor

I området finns flertalet förskolor. Vid förskolorna finns även Wigulfskolan (F-9) och angränsande till Vigelsjö finns Montessoriskolan (F-9).

Länkar

Använd kartan
X

Platser

Pizzeria Esplanaden

609 m


Pizzeria Tre Kronor

725 m


Khao Kaeng Thai Norrtälje

756 m


Färgaffären i Norrtälje AB

788 m


ANTEP’s Restaurang och Kolgrill

867 m


JENSEN förskola Vigelsjö

287 m


Vigelsjöskolan

340 m


Montessoriskolan

349 m


Norlandia Förskolor Lilla Rospiggen

475 m


Wigulfskolan

608 m


Lidl

1,02 km


Stora Coop Norrteljeporten

1,63 km


Tempo

6,79 km


Arholma Handel

25,86 km


Konvaljen

77 m


Lommarvägen

416 m


Vigelsjövägen

424 m


Vigelsjöhöjden

443 m


Ekskogen station

28,95 km


Frösunda station

32,54 km


Faringe station Lennakatten

36,38 km


Lindholmen station

37,75 km


Moga station Lennakatten

37,85 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Hållplats
  Konvaljen
  77 m
  1 min
  1 min
  2 min
 • Hav
  1,46 km
  6 min
  7 min
  24 min
 • Sjö
  158 m
  4 min
  1 min
  1 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Niklas!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.