Villagatan 21

Villagatan 21

Slutpris

6 200 000 kr


Norrtälje - Kvisthamra— Norrtälje

Villagatan 21


Slutpris
6 200 000 kr

Norrtälje - Kvisthamra— Norrtälje

Sekelskiftesvilla med ljuvlig havsutsikt & lummig äppelträdgård. I hjärtat av stadskärnan!

Sekelskiftesvilla från 1917 med ljuvlig utsikt över Kvisthamraviken! Vacker tvåvåningsvilla i genuina och omtyckta Kvisthamra. Ett välplanerat och charmigt hus i två plan med franskinspirerat kök om hela 35 kvm, vardagsrum och matsal med murstock, en ordentlig hall med en vacker dekor i den inre hallen samt en förberedd toalett. På övre plan ligger allrum som passar utmärkt till kontor, duschrum med wc och tvättmaskin i härlig grön mosaik och sjösten, tre sovrum varav ett master bedroom med walk-through-closet, takterrass med utsikt över udden och viken. Det första ni vaknar upp till är en ljuvlig havsutsikt och morgonsol.

Rofylld utsikt över viken, udden, villaområdets takåsar och trädtoppar. En trädgårdsdröm med lummig äppelträdgård med flera olika sorters äppelträd, körsbärsträd, syrener, hallonbuskar, vinbär, krusbär och tillgängliga gräsytor. I trädgården dukar ni upp för lunch eller fika under äppelblom och för den som vill odla sina grönsaker själv är det här en perfekt tomt med ett skyddat och soligt söderläge. Här kan du skörda din egen grönkål, brysselkål, kryddor, potatis och squash. I källardelen finns ett perfekt litet utrymme likt en jordkällare för äppelmoset, marmeladen och saften. På tomten finns också ett gammalt uthus som med varsam hand kan bli ett jättefint gästhus, ett stort förråd med plats för båt/bil/moped och ett mindre förråd samt en lekstuga. I attraktiva Kvisthamra bor du nära skärgården, naturreservat, restauranger, skolor, dagis, småstadens egna centrum, båthamn, badstrand, tennisbanor och skidbacke. Varmt välkommen till Villagatan 21, ett boende med livskvalité.

Fler bilder på Instagramkonto:
https://www.instagram.com/huset_pa_villagatan/?hl=sv


Boarea
138.8 kvm
Driftkostnad
36 480 kr/år
Tomtarea
1 374 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Villagatan såldes av oss 2021-02-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Villagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.