Norrbyggebyvägen 61B

Norrbyggebyvägen 61B


Rånäs— Norrtälje

Norrbyggebyvägen 61BRånäs— Norrtälje

Modernt och bekvämt boende i lantlig miljö

Gediget hus byggt i lösvirke från 2017. Här bor ni modernt och bekvämt i lantlig miljö på 50 välplanerade kvm. Huset erbjuder välkomnande hall med bra plats för skor och ytterkläder, vardagsrum/kök med många fönster och öppet upp i nock, vilket ger mycket ljus och en fin rymd. Från köket finns utgång till det trivsamma uterummet och vidare ut till altanen i skyddat sydvästläge, Två fina sovrum, varav ett med plats för dubbelsäng och ett mindre barnrum/arbetsrum, samt helkaklat duschrum med tvättmaskin. Genomgående fina materialval, parkettgolv och vita väggar. På tomten finns plana gräsytor för spel och lek samt naturtomt som går att förädla för den som vill ha med trädgård eller vill odla. På tomten finns ett fint gästhus samt praktisk carport.

Fastigheten är under avstyckning och tomten planeras bli ca 2000 kvm.

Cykelavstånd till badplats i Gavel-Långsjön och nära motionsspår med belysning. Otroligt vackra omgivningar och svampskogen inpå knuten. Närmaste tätort är Rimbo, ca 9 km, med all tänkbar service som mataffär, restauranger, apotek, skolor, affärer mm. Skola åk F-6 finns även i Rånäs. Pendlingsavstånd till Stockholm ca 6,5 mil, Uppsala ca 5 mil och Norrtälje ca 3 mil.


Boarea
ca 52 kvm
Driftkostnad
22 939 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-01-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Norrbyggebyvägen såldes av oss 2024-01-22. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Norrbyggebyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad