Bergshamravägen 320

Bergshamravägen 320

Slutpris

2 600 000 kr


Riala— Norrtälje

Bergshamravägen 320


Slutpris
2 600 000 kr

Riala— Norrtälje

En magisk plats endast 40 min från Stockholm

Möjlighet att förvärva renoverat och tillbyggt hus om ca 100 kvm från 1929, otroligt vackert beläget i Riala med vidsträckt utsikt över fälten mot Riala kyrka. Här bor ni på landet med bullerbykänsla men samtidigt med bekvämligheten att ha endast 500 m till förskola och skola F-6 samt 40 min till Stockholm och utmärkta pendlingsmöjligheter. Här finns två fungerande elsdtäder- charmig vedspis i köket och täljstenskamin i vardagsrummet.
Entréplanet erbjuder stor välkomnande hall med bra plats för skor och ytterkläder samt fin och praktisk platsbyggd sittbänk med förvaring, liten inre hall med trappa upp till övre plan. Trivsamt lantkök i vacker grön nyans och matplats vid fönster, stort vardagsrum med täljstenskamin och utgång till de härliga altanen med sol störe delen av dagen samt helkaklat badrum med klinkergolv. På övre plan finns en mindre övre hall samt tre fina sovrum. Källaren nås utifrån och här finns tvättstuga och förrådsdel. Härlig uppvuxen tomt inbäddad i grönska vilket ger ett insynsskyddat läge. Här finns plana gräsytor för spel och lek, trädgårdsland och bärbuskar, grusade gångar, hönshus, snickarbod/verkstad, förråd och ytterligare en uteplats med kvällssol på entrésidan av huset. Stor grusad uppfart med plats för flera bilar.

Huset är besiktigat i förväg.

På bondgården i grannbyn kan man köpa ägg och kött. Grönsaker går att köpa av lokal odlare under sommar och höst. På Öster Grytinge gård 5 km bort går det att köpa mjölk och andra mejeriprodukter. För den hästintresserade finns inackordering i närheten.

På promenadavstånd ligger den fina sjön Skären med badbrygga. I Riala finns flera idrottsföreningar. Riala GoIF har fotbollslag för såväl herrar och damer som barn och ungdommar. Roslags Länna IF är en skidklubb men här kan du träna skidåkning, löpning och cykling. Klubbhuset ligger ca 2 km bort och här finns både utegym och elljusspår. Vintertid spårar man ett 1-milsspår som går över ängarna bakom Riala Kyrka och precis förbi huset.

Avstånd
Till Norrtälje är det ca 2,3 mil
Till Stockholm är det ca 5,7 mil
Pendlarparkering för buss mot Stockholm finns vid Ledinge trafikplats dit det tar ca 10 min med bil.
Till Bergshamra är det ca 6,5 km, där finns det matbutik, vårdcentral, skolor och trävaruhandel.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 100 kvm
Driftkostnad
39 250 kr/år
Tomtarea
1 315 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Bergshamravägen såldes av oss 2023-08-18. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Bergshamravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.