Sättra Bergsväg 23

Sättra Bergsväg 23

Slutpris

5 700 000 kr


Sättra— Riala— Norrtälje

Sättra Bergsväg 23


Slutpris
5 700 000 kr

Sättra— Riala— Norrtälje

Drömvilla med sjöutsikt, tak i nock, egen damm och flera garage!

Välkommen till denna mycket rymliga villafastighet som säljs tillsammans med intilliggande fastighet bebyggd med större dubbelgarage, vidbyggt garage och loftvåning med bostadsdel (perfekt för generationsboende eller uthyrningsmöjlighet exempelvis). Den påkostade huvudbyggnaden om ca 183 + 39 m² innehåller tre sovrum, allrum med sjöutsikt samt ett rejält kök med braskamin och tak i nock. Altanen som sträcker sig runt huset erbjuder även den sjöutsikt och en egen utebar med tak. På nedre plan finns ett badrum modell större där du förutom dusch och exklusivt badkar finner den mycket rogivande ångbastun. Sovrummet på nedre plan har öppen spis med kassett och en rymd utöver det vanliga. Här finns också ett vidbyggt garage med golvvärme och sjöutsikt, perfekt för de mer exklusiva fordonen.

På tomten finns en grävd damm med karpfiskar och kräftor med intilliggande bastuhus med vedeldad bastu. Vatten och avlopp är enskilt med eget minireningsverk installerat 2017. Det finns även ett eget elverk (diesel) som kan förse båda fastigheterna med el vid exempelvis strömavbrott. Här finns också förrådsbyggnad med egen hundgård.

De två fastigheterna tillsammans har en sammanlagd tomtyta om inte mindre än 4126 m² och gångavstånd ner till sandstranden vid Norrsjön. I närområdet finns också boule och minigolfbanor, pool med kiosk och fantastiska naturområden. Skolbarnen hämtas av den kommunala skolskjutsen för färd till Bergshamra tex.

Fastigheterna måste upplevas på plats - Välkommen att boka in er på visning!


Boarea/biarea
112/60 kvm
Driftkostnad
53 600 kr/år
Tomtarea
2 060 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-02

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Sättra Bergsväg såldes av oss 2022-05-02. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Sättra Bergsväg.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Johan Hallquist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.