Sättraslingan 4

Sättraslingan 4

Slutpris

5 050 000 kr


Riala / Sättra— Riala— Norrtälje

Sättraslingan 4


Slutpris
5 050 000 kr

Riala / Sättra— Riala— Norrtälje

Välkommen till Sättraslingan 4 och denna härliga villa på totalt 212 väldisponerade kvadratmeter. Ett hus i en klass för sig med optimal planlösning som passar både som familjevilla och fritidshus. Bostaden är inredd med påkostade och genomtänkta materialval. Här är komfort och trivsamhet viktigt och mycket känsla och omsorg har lagts på de sociala ytorna som vardagsrum, kök och matplats. För att inte tala om altanen som uppdelad i flera sektioner möjliggör sol under hela dagen medan Ni blickar ut över gräsytorna och ängsmarken som löper hela vägen bort mot skogen. Här finns även integrerad pool för att sätta guldkant på tillvaron och varma sommardagar!

Huset är fördelat på tre plan; Entréplan med välkomnande hall med angränsande gäst-wc, lantligt kök med generös matplats och mysigt vardagsrum. Allt i en öppen planlösning med fantastisk atmosfär. Flera utgångar mot den stora altanen i sydvästläge. På övre plan finner Ni tre sovrum och ett vackert inrett duschrum samt gott om förvaring i både garderobsvägg och klädkammare. Källarplan är något alldeles särskilt; här njuter Ni i en grandios bastu med glasväggar, intill det stora duschrummet med två duschar och separat wc. I källaren finns även tvättstuga, kontorsdel och en härligt allrum som passar perfekt för mysiga filmkvällar.

Fastigheten har ett fristående garage med gästhus ovanpå. Här trivs långväga gäster med vardagsrum, sovloft och eget kök.
Ytterligare ett gästhus står idag oinrett och nästa ägare får välja vad det kan förvandlas till.

Sättra ligger ca 30 min från både Norrtälje och Åkersberga samt ca 45 min från Stockholms innerstad. Här är pendlingsmöjligheterna bra och lugnet som infinner sig när man kommer hem är oslagbart…


Boarea/biarea
116/96 kvm
Driftkostnad
45 891 kr/år
Tomtarea
3 106 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sättraslingan såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Sättraslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.