Kårstavägen 110

Kårstavägen 110

Slutpris

3 800 000 kr


Närtuna— Rimbo— Norrtälje

Kårstavägen 110


Slutpris
3 800 000 kr

Närtuna— Rimbo— Norrtälje

Bullerbykänsla endast 38 min från Stockholm

Ett stenkast från Roslagsbanas ändhållplats Kårsta, ligger detta sekelskifteshus inbäddat i grönska omgivet av åkrar och ängar. Här bor ni på landet med bullerbykänsla men samtidigt med bekvämligheten att ha endast 3 km till förskola, skola F-6 samt samt roslagsbanan i Kårsta. Endast 38 min med bil till Stockholm och utmärkta pendlingsmöjligheter.

Huvudbyggnaden har renoverats och byggts till med varsam hand och man har här lyckats bibehålla charm och detaljer, tex har man på flera ställen frilagt det charmiga timret huset är byggt av. Samtidigt möter huset dagsens krav på funktion och komfort. Här finns två fungerande eldstäder som både höjer mysfaktorn och bidrar till uppvärmning av huset. På nedre plan återfinns det stora härliga bondköket med stor matplats och utgång till den charmiga veranda under tak - perfekt för sommarens måltider när vädret tillåter. Vardagsrum i anslutning till köket med fin liten järnskamin, bibliotek med plats för soffgrupp och täljstenskamin som värmer gott, entré via verandan, rymlig hall med bra förvaring samt kaklat duschrum. På övre plan finns övre hall med härlig rymd och plats för läshörna, tre fina sovrum, kattvindar med bra förvaring samt smakfullt renoverad toalett.
Underbar uppvuxen trädgårdstomt på dryga 4 000 kvm - drömmen för den odlingsintresserade. Här finns rabatter, planteringar, fruktträd och bärbuskar. På tomten finns även ett hönshus, vackert äldre uthus som går att förädla, vedförråd och ett stort dubbelgarage/verkstad om ca 60 kvm.

Otroligt vackra omgivningar med öppet landskap och härliga svamp- och bärskogar. Fin badplats finns vid Bergsjön, dit det är ca 3 km. I Kårsta finns både förskola och skola F-6 och i Rimbo, 15 km bort finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, apotek och systembolag.

Nuvarande ägare har under de senaste åren renoverat huset med nytt tak, bytt stammar ner till grunden och näst intill all el är omdragen. Till den egna brunnen har ny pump och ny el installerats.

Huset är besiktigat i förväg.

Avstånd:
Stockholm 3,9 mil (38 min)
Uppsala 4,6 mil (46 min)
Arlanda 2,4 mil (29 min)
Rimbo 1,5 mil (19 min)
Pendlarparkering för buss mot Stockholm/Norrtälje finns vid Roslagsstoppet, dit det tar ca 13 min med bil.


Boarea/biarea
140/18 kvm
Driftkostnad
40 863 kr/år
Tomtarea
4 299 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kårstavägen såldes av oss 2023-03-20. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Kårstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.