Norrtorpsvägen 12A

Norrtorpsvägen 12A

Slutpris

4 350 000 kr


Rosersberg— Sigtuna

Norrtorpsvägen 12A


Slutpris
4 350 000 kr

Rosersberg— Sigtuna

Enplanshus med källare på lugn återvändsgata i Rosersberg!

Trivsamt enplanshus med källare på lugn återvändsgata i Rosersberg. Nuvarande ägare har bott och trivts i detta hus sedan det byggdes!

På entréplanet finns ett fint renoverat kök med beiga köksluckor och vit bänkskiva. Matplats och vardagsrum ger plats för samvaro och det finns en utgång till uteplatsen och trädgården. Vidare finns tre sovrum som enkla medel kan bli fyra, badrum, separat toalett och en klädkammare. Källarplanet inrymmer en gillestuga med öppen spis, duschrum med bastu, separat toalett, tvättstuga, pentry och förråd.

Finplanerad plan trädgårdstomt med en träaltan och en stenlagd framsida med plats för möbler. På tomten finns äppelträd, körsbärsträd, vinbär, hägg och purpurapel. Vidbyggt garage, carport samt uppfart med plats för flera bilar.

Gångavstånd till Råbergsskolan för barn mellan sex och tolv år, förskola, eljuspår, fotbollsplaner, pendeltågsstation, pizzeria och närbutik. Nära till natur såsom fågelsjön Fysingen med sina spångar och fågeltorn, Rosersbergs slott med fina omgivningar och Mälaren med liten badplats. Dessutom närhet till av- och påfart från/till E4:an och endast 1 mil till Arlanda flygplats.

En perfekt familjevilla i idyllen Rosersberg - välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
120/67 kvm
Driftkostnad
38 808 kr/år
Tomtarea
841 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Norrtorpsvägen såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Norrtorpsvägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.