Norrtorpsvägen 17A

Norrtorpsvägen 17A

Slutpris

5 800 000 kr


Rosersberg— Sigtuna

Norrtorpsvägen 17A


Slutpris
5 800 000 kr

Rosersberg— Sigtuna

Fin familjevilla byggd 2007 med stor tomt i Rosersberg!

Välkommen till denna fina och lättskötta villa belägen i Rosersbergs villastad med bra pendlarläge!

Huset som ligger i ett lugnt läge på återvändsgata, är byggd 2007 och håller en hög standard. Nyligen installerades 35 solpaneler som tillsammans med det vattenburna systemet ger en låg energiförbrukning.

På entréplanet finns ett rymligt kök med vita köksluckor, rostfria maskiner och en köksö. Matplats och vardagsrum ger plats för samvaro och det finns en braskamin och utgång till uteplatsen i söder. Vidare finns ett sovrum, tvättstuga med grovingång samt ett helkaklat badrum. Från hallen som är öppen upp till nock leder en trappa upp till det övre planet med allrum, tre sovrum, duschrum och klädkammare. Delvis golvad vind ger gott om förvaringsmöjligheter. Centraldammsugare är installerad.

Stor insynsskyddad plan trädgårdstomt med en altan i söder och ett flertal fruktträd - äpple och plommon. Entrésidan har fina stensatta gångar och en ny mur samt tujjahäck. Carport med förråd samt stenlagd uppfart med plats för ytterligare 2 bilar. Förberett med 3-fas för elbilsladdare (nuvarande laddare ingår ej).

Gångavstånd till Råbergsskolan för barn mellan sex och tolv år, förskola, eljuspår, fotbollsplaner, pendeltågsstation, pizzeria och närbutik. Nära till natur såsom fågelsjön Fysingen med sina spångar och fågeltorn, Rosersbergs slott med fina omgivningar och Mälaren med liten badplats. Dessutom närhet till av- och påfart från/till E4:an.

En perfekt familjevilla i idyllen Rosersberg - ring eller maila för visning!


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
39 000 kr/år
Tomtarea
1 212 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-27

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Norrtorpsvägen såldes av oss 2024-01-27. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Norrtorpsvägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.