Viggebyvägen 27

Viggebyvägen 27

Slutpris

5 600 000 kr


Rosersberg— Sigtuna

Viggebyvägen 27


Slutpris
5 600 000 kr

Rosersberg— Sigtuna

Energieffektivt hus med separat dubbelgarage!

Mycket fin villa med hel källare med mycket bra läge som sista hus på återvändsgata i populära Rosersberg!
Nuvarande ägare har gjort de större renoveringarna; bytt tak, installerat bergvärme, dragit nya värmeledningar samt dränerat om.

Mycket trevlig planlösning med hall med förvaring och gästtoalett direkt till vänster. Längre in i huset når man husets mer privata del till vänster, här finns tre fina sovrum med genomgående ekparkettgolv och fint målade väggar och ett duschrum.

Rakt fram från hallen finns sällskapsrummet med kakelugn, burspråk, flera fönster, utgång till träaltanen och tomten i sydvästläge. Här finns även en trapp ner till källaren och sovrum 4.

Till höger från hallen når man köket med fräscha och till stor del nya (2021) vitvaror. Även här finns nedgång till källaren genom groventrén.

Husets planlösning med två separata entréer samt två trappor till källaren möjliggör uthyrning av en del av källaren.

I källaren finns två sovrum, allrum samt träningsrum, flera förråd, pannrum och duschrum med bastu.

Huset har en mycket låg förbrukning för uppvärmning samt el på 12 400 kWh (2021) och en hög energiklass (B), vilket kan ge lägre ränta på bolån. Uppvärmning sker med bergvärmepump (2014).
Takbyte har gjorts (2008), och huset är omdränerat samt fuktisolerad med förstärkt dränering med pump (2013). Iår har även samtliga vattenledningar bytts ut till nya.

Stor sydvästvänd tomt med plats för pool. På tomten finns flaggstång, flera bär- och fruktträd (svarta och röda vinbär, björnbär, röda krusbär, äppelträd, rabarber, jordgubbar och hallon).

Rymligt och välbyggt dubbelgarage med högt i tak på tomten med egen luftvärmepump, nuvarande ägare har haft 17 grader året runt. Förvaring i taket samt fäste för eventuell takbox på utsidan av garaget.

Parkeringsuppfart med plats för många bilar, och både båt och husbil!

Rosersberg är ett lugnt samhälle, nära till både naturen och storstaden. Med pendeltåg eller bil tar det 30 minuter till centrala Stockholm. Till Arlanda med bil ca 10 minuter. I Rosersberg finns förskola och skola (1-6), stora möjligheter till idrott, vidsträckta grönområden och många lekplatser. Cykelavstånd till två badplatser.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
134/134 kvm
Driftkostnad
37 793 kr/år
Tomtarea
981 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2022-09-12

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Viggebyvägen såldes av oss 2022-09-12. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Viggebyvägen.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.