Skarpövägen 19

Skarpövägen 19

Slutpris

2 140 000 kr


Västra Orminge/Saltsjö Boo— Saltsjö Boo— Nacka

Skarpövägen 19


Slutpris
2 140 000 kr

Västra Orminge/Saltsjö Boo— Saltsjö Boo— Nacka

Välplanerad hörn 2:a som kan bli en 3:a, insynskyddat läge på 3 tr.

Insynsskyddad och välplanerad hörnlägenhet, 2 rok om 61 kvm med balkong, 3 trappor upp mot grönska. Bra planlösning som enkelt kan göras om till en 3:a. Hall med plats för ytterkläder, kaklat badrum, kök med matplats vid fönster, vardagsrum med utgång till stor balkong , stort sovrum som kan delas av till två mindre sovrum. Lägenheten har renoveringsbehov och är till vissa delar från byggnadsåret 1971. Stambyte är gjort. Inflyttning omgående eller enligt ök. Stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift. Nära till bussar med mycket bra kommunikationer till Slussen samt till Nacka och Värmdö. Naturområden inpå knuten med möjlighet till bad. Det är även gångavstånd till centrum, skolor och förskola. OBS Lägenheten säljs på uppdrag av Brf Skarpövägen och säljs inte innan visning. Välkomna.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 354 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-04-11

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Skarpövägen såldes av oss 2022-04-11. Se alla våra försäljningar i Saltsjö Boo samt även på Skarpövägen.

Boka värdering

Kenneth Weidenby

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.